Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TOP Salarii din Final Four! Neagu încasează 265.000 de euro anual, însă nu e pe primul loc! Handbalista plătită cu aproape 300.000 €

TOP Salarii din Final Four! Neagu încasează 265.000 de euro anual, însă nu e pe primul loc! Handbalista plătită cu aproape 300.000 €

Handbal

Comentarii

Final Four Liga Campionilor handbal feminin. Toate meciurile de la Budapesta sunt în direct pe Telekom Sport. Sâmbătă, CSM Bucureşti o întâlneşte pe Gyor în prima semifinală a turneului, de la 16:15.

Telekom Sport vă oferă topul celor mai bine plătite jucătoare care se vor confrunta în acest weekend.

Cristina Neagu are un salariu uriaş la CSM, însă nu e cel mai mare din Final Four. Penezic, de la Vardar, o întrece pe cea mai buna handbalistă din lume.

S-a discutat foarte mult despre salariul pe care Cristina Neagu îl câştigă la CSM Bucuresti, care se ridică la 265 de mii de euro pe sezon. Deşi cea mai bună handbalistă din lume e lider detaşat în România la acest capitol, în Final Four există o jucătoare care câştigă mai mult. Andrea Penezic, de la Vardar, este plătită cu aproape 300 de mii de euro pe an. Croata în varstă de 32 de ani va mai scădea însă din pretenţii din stagiunea urmatoare. A semnat deja cu Siofok, din Ungaria, pe un salariu mai mic. A treia handbalistă din topul remuneraţiilor este veterana lui Gyor, Anita Gorbicz. Tripla câştigătoare de Champions League câştigă 250 de mii de euro pe sezon.



 

Afla mai multe despre: salarii final fourneagupenezicgyorvardar 

viewscnt
Articole similare