Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Top secret!" Anunţul incredibil despre Neymar a fost făcut de catalani: acord cu PSG! S-au înţeles şi în privinţa sumei

"Top secret!" Anunţul incredibil despre Neymar a fost făcut de catalani: acord cu PSG! S-au înţeles şi în privinţa sumei

Campionate

Comentarii

Transferul care în urmă cu câteva luni părea neverosimil capătă tot mai mult contur: revenirea lui Neymar la Barcelona nu reprezintă deloc o utopie scrie ziarul de casă al grupării catalane, El Mundo Deportivo.

Jurnaliştii spanioli publică astăzi noi informaţii despre situaţia starului brazilian, după ce în urmă cu câteva zile prezentau informaţii pe care le numeau "top secrete" privind detaliile posibilei reveniri. Se preciza faptul că reprezentanţii lui Neymar le-au transmis în mai multe rânduri oficialilor Barcelonei că atacantul şi-ar dori să revină, iar catalanii nu ar fi fost împotriva ideii. Se aştepta doar ca Neymar însuşi să-l contacteze pe preşedintele Josep Bartomeu pentru a-i transmite personal în ce condiţii ar fi dispus să revină.

S-a înţeles cu PSG: pleacă la finalul sezonului. Suma convenită

Astăzi, catalanii anunţă că Neymar s-a înţeles deja cu şefii lui PSG, iar brazilianul va fi lăsat să plece în vară.



Mai mult, cele două părţi au convenit şi o sumă de transfer: 200 de milioane de euro. Mai puţin decât au plătit parizienii în 2017 (222 de milioane de euro), însă o sumă mulţumitoare în condiţiile în care Neymar nu-şi mai doreşte să rămână la Paris.

Discuţiile dintre Neymar şi Barcelona au început să prindă contur, însă brazilianul are şi o variantă de rezervă: Real Madrid. Ambele cluburi sunt în poziţia financiară de a oferi 200 de milioane de euro pentru un jucător, iar în aceste condiţii e greu de crezut că-l vom mai vedea pe Neymar în Ligue 1 şi din vara lui 2019.

În aceste condiţii, Neymar va deveni de departe jucătorul pe care s-au cheltuit cei mai mulţi bani în istoria fotbalului: transferurile sale au costat deja până acum 310 milioane de euro (88,2 Barcelona şi 222 PSG), iar suma va depăşi jumătate de miliard de euro, dacă adăugam şi suma convenită pentru transferul din vara lui 2019.

Afla mai multe despre: neymartransferpsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare