Experiențe împreună.
You are here:

TOP STORY | Dănuţ Lupu despre momentul în care a fost arestat în Grecia: "Eu cu hoţii, Maradona cu drogurile! Noi eram şefii Mafiei!"

TOP STORY | Dănuţ Lupu despre momentul în care a fost arestat în Grecia: "Eu cu hoţii, Maradona cu drogurile! Noi eram şefii Mafiei!"

Top Story

În cadrul emisiunii TOP STORY, Dănuţ Lupu a povestit una din cele mai grele perioade din cariera sa. Fostul internaţional român a fost arestat în Grecia, după ce l-a lovit pe patronul lui Panathinaikos.

Lupu avea de încasat foarte mulţi bani de la gruparea din Atena şi a făcut ”urât” la o întâlnire cu şefii echipei. Drept răzbunare, aceştia l-au trimis la puşcărie pe român, pe motiv că ar fi ”Şeful mafiei hoţilor din România”.

”Păi după ce m-am întors, după două săptămâni m-au arestat. Eu şi Maradona eram la televizor, şefii mafiei! :). Maradona cu drogurile, eu cu hoţii. Am stat trei luni arestat. A fost un fel de suspendare :). Când te duci undeva nevinovat, pe dreptatea ta, e cam greu. Am luat un pumn de pastile, am scăpat şi atunci”, a povestit Dănuţ Lupu, care a dezvăluit şi acuzaţia principală: ”Şeful mafiei hoţilor din România. În momentul în care am semnat că nu mai am nicio pretenţie financiară de la Panathinaikos, m-au scos. Mai aveam să iau foarte mulţi bani. Ei nu-mi dăduse niciun ban. Aveam cel mai mare salariu pe care l-am avut vreodată în fotbal!”, a recunoscut Lupu.

Perioada în care a fost arestat i s-a ”tras” de la un scandal cu şeful lui Panathinaikos, unul din cei mai bogaţi oameni din lume în anii 90. ”Am primit o lecţie. Poate că şi eu, dacă eram al şaptelea om din lume la bani şi să dea cineva în mine, poate şi eu aş fi făcut la fel. Am dat fizic în el! 

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta