Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Topul în care Mircea Lucescu este pe primul loc, peste Ancelotti sau Mourinho! Cum arată clasamentul din care fac parte nume mari

Topul în care Mircea Lucescu este pe primul loc, peste Ancelotti sau Mourinho! Cum arată clasamentul din care fac parte nume marigalerie foto
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, se află într-un top select al antrenorilor din fotbal.

Clasamentul în care Mircea Lucescu e în frunte

Mircea Lucescu este antrenorul în activitate cu cele mai multe meciuri din lume, 1434, după o carieră începută în 1979. Tehnicianul român începe în această seară, cu Dinamo Kiev, sezonul cu numărul 16 pe banca unei echipe în Liga Campionilor. 

Federaţia de Istorie şi Statiscă a Fotbalului a dat publicităţii clasamentul cu antrenorii care au minimum 1000 de meciuri în palmares. Mircea Lucescu este lider în topul antrenorilor aflaţi în activitate, cu 1434 de meciuri. Ancelotti e pe locul al cincilea, iar Mourinho, care abia a făcut 1000, e pe locul opt. Sir Alex Ferguson conduce topul all time, cu 2155 de partide. 

Ancelotti şi Guardiola sunt singurii antrenori din acest sezon de Champions League cu mai multe meciuri decât fostul selecţioner al României. Mircea Lucescu este peste Van Gaal, Lippi sau Capello. 

În Dinamo Kiev - Benfica, Lucescu va bifa meciul 110 ca antrenor în Liga Campionilor. 

Galerie foto cu clasamentul

În ultimele săptămâni, Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate. Mai întâi a acuzat o stare gripală, apoi a fost supus, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist. El a lipsit de la mai multe meciuri ale echipei lui din acest început de sezon, iar la altele a stat în lojă. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare