Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Torino - AC Milan. Meci tare în Serie A

Torino - AC Milan. Meci tare în Serie A

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Torino - AC Milan Italia 18.04.2018. Fără îndoială, acesta este cel mai tare meci al etapei intermediare din Serie A, între două echipe bune ale fotbalului italian.

Ponturi pariuri Torino - AC Milan Italia 18.04.2018

Gazdele sunt pe locul zece în clasament cu 46 de puncte şi au un golaveraj total de 46-38. În ultimele cinci etape au o serie bună cu o înfrângere, trei victorii şi un egal.
În jocurile de pe teren propriu au reuşit şapte victorii şi cinci egaluri în 16 etape disputate, cu un golaveraj total de 26-15. În ultimele cinci partide din deplasare au trei victorii şi două înfrângeri. În jocurile disputate de Torino se marchează o medie de 2,6 goluri pe meci, iar per total au 18 partide cu rezultatul de peste 2,5 goluri, din 32 de etape disputate. Torino este într-o creştere de formă în ultimele etape, după ce intrase într-o pasă proastă. Echipa gazdă pe teren propriu îşi crează foarte multe ocazii şi se motivează fantastic în derby-uri.

Mii de transmisiuni live şi cote mari, doar pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Torino - AC Milan Italia 18.04.2018

Milanul este pe locul şase în campionat cu 53 de puncte şi au un golaveraj total de 43-36. Milanezii au în ultimele cinci etape, trei egaluri, o victorie şi o înfrângere, echipa fiind într-o uşoară pierdere de turaţie. În jocurile din deplsare au reuşit şapte victorii şi trei rezultate de egalitate, din 16 etape disputate şi au un golaveraj total de 27-23. Milanul vine după înfrângerea de la Juventus cu scorul de 1-3. În jocurile în care este implicată AC Milan se marchează o medie de 2,5 goluri pe meci, iar per total au 17 jocuri de sub 2,5 goluri în meci, din 32 de etape disputate. De la Milan lipsesc: Conti şi Romagnoli. În general de la instalarea lui Gattuso, Milan practică un fotbal foarte bun şi rezultatele pozitive se legă, au o uşoară scădere de formă în ultima vreme dar nu este ceva de speriat.

Torino - AC Milan GG @ 1.75

Afla mai multe despre: torinoac milanserie aitaliaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare