Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toronto şi Nashville s-au întrecut în peste 70 de şuturi pe poartă, oaspeţii au revenit de la 0-2 şi au ratat victoria

Toronto şi Nashville s-au întrecut în peste 70 de şuturi pe poartă, oaspeţii au revenit de la 0-2 şi au ratat victoria
Comentarii

Scenariu de thriller în meciul transmis în direct de Telekom Sport ieri-noapte din NHL. Partida s-a decis în favoarea echipei canadiene după 7 runde de şuturi de departajare!

În poarta campionilor en-titre ai conferinţei de Vest, finlandezul Pekka Rinne venea după 8 victorii consecutive ca titular. Toronto a început mai bine meciul şi conducea la jumătatea timpului regulamentar cu 2-0, dar Predators au avut o ultimă perioadă excelentă şi au egalat în chiar primul minut al reprizei a 3-a.

Portarul danez Frederik Andersen a fost eroul lui Maple Leafs, prin cele 44 de şuturi apărate în timpul regulamentar şi cele 6 din 7 şuturi de penalitate. Canadienii se menţin pe locul 3 în divizia Atlantic, în vreme ce Nashville a ratat şansa de a egala Winnipeg în fruntea  clasamentului diviziei Central.

Într-un alt meci disputat joi dimineaţă, Boston Bruins au defilat la Madison Square Garden, i-au zdrobit pe Rangers cu 6-1 şi s-au apropiat la un singur punct de liderul clasamentului general, Tampa Bay Lightning.

În această noapte, de la ora 02.10, Telekom Sport transmite în direct din NHL al treilea meci al săptămânii, New Jersey Devils – Calgary Flames.

Afla mai multe despre: torontonashvillenhlhochei pe gheata 

viewscnt
Articole similare