Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tot ce trebuie să ştii despre All-Star Game NBA 2019! LeBron James Vs Giannis Antetokounmpo! Show-ul e ÎN DIRECT pe Telekom Sport

Tot ce trebuie să ştii despre All-Star Game NBA 2019! LeBron James Vs Giannis Antetokounmpo! Show-ul e ÎN DIRECT pe Telekom Sport

NBA

Comentarii

Ediţia din acest an, a 68-a din istorie, are loc în Spectrum Center, din Charlotte, acolo unde evoluează Charlotte Hornets, echipa deţinută de legenda baschetului, Michael Jordan.

Primul eveniment al weekend-ului are loc vineri spre sâmbătă, de la ora 04:00, cu Risings Stars Challenge, meciul în care evoluează debutaţii din NBA şi cei aflaţi la al doilea sezon. Mai exact spus Rookies vs Sophomores. Aici este de aşteptat o nouă prestaţie fabuloasă a lui Luka Doncic, slovenul draftat de Atlanta Hawks şi cedat la Dallas Mavericks. Partida se va disputa între Team USA şi Team World. Sâmbătă este seara pentru Skills Challenge.

Transmisiunea în direct a rundei în care jucătorii îşi dovedesc abilităţile tehnice începe de la 3.00. Seara va începe cu runda de Skills, iar acolo marele favorit este acelaşi Luka Doncic. Însă Trae Young şi Jayson Tatum se anunţă nişte adversari dificili pentru tânărul de la Mavericks. Următoarea rundă este Three Point Contest. Cu un baschet în care se aruncă din ce în ce mai mult de trei puncte, aceasta este cea mai aşteptată rundă.

  • LIVE VIDEO | All Star Game, luni dimineaţă, 3:00, Telekom Sport 1

Cel mai bun shooter din ultimii ani, Stephen Curry, vedeta de la Golden State Warriors, este favorit să câştige acest premiu, dar cel mai periculos adversar pentru el se anunţă fratele Seth Curry de la Portland Trail Blazers. La această rundă va participa şi veteranul Dirk Nowitzki afla la ultimul sezon în NBA. Ultima rundă este Slam Dunk Contest. Pe vremuri acesta era cel mai aşteptat concurs al zilei de sîmbătă, dar în ultimii ani, starurile nu au mai participat, în încercarea de a se feri de accidentări. Cei patru concurenţi sunt Miles Bridges, John Collins, Hamidou Diallo şi Dennis Smith Jr, ultimul fiind şi favorit la această rundă.

Ziua de duminică este seara în care toate starurile intră pe parchet. De la ora 3.00 vedem duelul între Team Lebron şi Team Giannis. Aşa cum se procedează pentru al doilea an la rând s-a renunţat la vechiul vest contra est şi vedem un meci al starurilor în care căpitanii, primii doi jucători cu cele mai multe voturi îşi draftează coechipierii, selectaţi şi ei de asemenea prin vot.

Echipa lui Lebron James porneşte cu prima şansă, după ce starul lui Los Angeles Lakers i-a ales în formula de start pe Kevin Durant, Kawhi Leonard, Kyrie Irving şi MVP-ului sezonului trecut, James Harden. În echipa de start grecului Giannis Antetokounmpo, pe lângă starul de la Bucks, se mai află Paul George, Joel Embiid, Stephen Curry şi favoritul din Spectrum Center, vedeta de la Hornests, Kemba Walker. În pauza meciului rapper-ul J.Cole va întreţine atmosfera.

Afla mai multe despre: all star gamecharlotte 

viewscnt
Articole similare