Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tot ce trebuie să ştii despre sezonul NBA 2019-2020

Tot ce trebuie să ştii despre sezonul NBA 2019-2020

NBA

Comentarii

Sezonul NBA 2019-2020 şi-a derulat deja primele două weekend-uri, iar spectacolul a fost „nebun”, exact aşa cum ne aşteptam.

Vedetele au început cu motoarele turate la maxim. La 34 de ani, LeBron James (Los Angeles Lakers) a marcat 39 de puncte şi a reuşit 12 recuperări în duelul cu Dallas Mavericks, câştigat de echipa sa cu 119 la 110, după prelungiri.

Telekomsport transmite în exclusivitate, în direct, cea mai bogată competiţie de pe planetă, în care salariul mediu anual al jucătorilor este de 7,7 milioane de dolari. Trebuie să ştii că, spre deosebire de celelalte sezoane, National Basketball Association a programat un număr record de meciuri la ore accesibile telespectatorilor din Europa, această piaţă devenind tot mai importantă. Pentru a vedea lista transmisiunilor, accesează Programul TV pe Telekomtv.ro.

Strategia cuceririi pieţei europene cuprinde şi desfăşurarea unor meciuri pe „bătrânul continent”. Charlotte Hornets şi Milwaukee Bucks vor juca primul meci din istoria NBA la Paris, pe 24 ianuarie 2020, la AccorHotels Arena. Confruntarea dintre Charlotte Hornets şi Milwaukee Bucks va fi transmisă în direct în Franţa, în Africa de Nord şi în Orientul Mijlociu, pe canalul NBA Peague Pass, care este recepţionat în peste 200 de ţări.

Iată trei aspecte interesante despre NBA 2019-2020:

  • Din acest sezon, antrenorii au dreptul să conteste un fault personal dictat împotriva echipei lor ridicând un deget spre arbitru, cu condiţia să ceară timeout, o singură dată în timpul unui meci.
  • Drepturile tv ajung la 2,7 miliarde de dolari pe an. Se explică, astfel, salariile astronomice. Stephen Curry (Golden State Warriors) primeşte 40,2 milioane de dolari pe an, Russell Westbrook (Houston Rockets) are un salariu de 38,5 milioane, iar Chris Paul (Oklahoma City) câştigă 38,5 milioane. Aceste vedete au impact major la fiecare meci, iar pariorii se bazează pe ele atunci când mizează pe meciuri. Poţi găsit ponturi din baschet şi NBA pe PariuriX, site-ul comunităţii pariorilor online din România.

De ajutor sunt şi avancronicile postate la fiecare meci pe site-ul oficial al competiţiei.

  • Cu „era LeBron” aproape de final, tinerele generaţii au nevoie de o nouă figură emblematică în NBA. Specialiştii de peste ocean consideră că omul potrivit este Giannis Antetokounmpo, care poate fi considerat cel mai bun jucător din lume. Steph Curry este şi el un nume vehiculat, dar nu este o individualitate puternică. Aşadar, ochii pe Giannis!

Cine va câştiga sezonul 2019-2020? Greu de spus. Foarte puţini au prevăzut succesul lui Toronto Raptors din sezonul trecut. Sunt 82 de meciuri, iar în martie 2020 echipele pot arăta total altfel decât în acest moment. Imprevizibilul este şi el o parte importantă a show-ului.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare