Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tot la Rednic aţi ajuns, la Strâmbul..." VIDEO | Jucătorii lui Dinamo, băgaţi în şedinţă de "Puriu" la primul antrenament

"Tot la Rednic aţi ajuns, la Strâmbul..." VIDEO | Jucătorii lui Dinamo, băgaţi în şedinţă de "Puriu" la primul antrenament

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a revenit astăzi pe banca tehnică a lui Dinamo, la doi ani de la ultima experienţă în Ştefan cel Mare şi pentru a patra oară în cariera de antrenor.

"Tot la Rednic aţi ajuns, la Strâmbul...", s-a amuzat tehnicianul de 56 de ani, convins că va reuşi să redreseze situaţia şi va califica echipa în play-off, chiar dacă în acest moment Dinamo ocupă locul 12 în clasament.

După conferinţa de presă, Rednic a condus prima şedinţă de antrenament şi a făcut cunonştinţă cu jucătorii săi. Înainte de şedinţa de pregătire, fostul fundaş al "câinilor" i-a strâns pe Nistor & Co în jurul său şi le-a ţinut un discurs de aproape 15 minute în care le-a transmis ce aşteaptă de la ei.



"Dacă noi, cei care am jucat aici şi am avut multe rezultate bune, nu spunem da în aceste situaţii grele, atunci cine? Am văzut cum se bucurau duşmanii noştri că Dinamo va retrograda. Dinamo nu va retrograda, ci va juca în play-off.

Chiar aşa, cu lotul ăsta slab, cum spuneţi voi, sunt convins că ne putem califica
", Mircea Rednic, antrenor Dinamo.

  • INFO: Iulian Mihăescu va fi secundul lui Mircea Rednic, în timp ce Cătălin Grigore va fi antrenor cu portarii, iar italianul Paolo Potocnik va fi preparator fizic.


 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamostaff 

viewscnt
Articole similare