Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tot scandalul dintre Becali şi Iordănescu jr. ar fi pornit de la o vedetă a FCSB-ului: ”Mi-a zis că există o clauză”

Tot scandalul dintre Becali şi Iordănescu jr. ar fi pornit de la o vedetă a FCSB-ului: ”Mi-a zis că există o clauză”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit de la ce a pornit de fapt conflictul dintre el şi Edi Iordănescu şi a rămas ferm în privinţa neplătirii clauzei de 500.000 de euro antrenorului.

După ce colaborarea dintre cei doi a început neaşteptat de bine, relaţia dintre Gigi Becali şi Edi Iordănescu s-a deteriorat complet, iar cei doi nu par să mai aibă cale înapoi.

Finanţatorul FCSB-ului şi-a atacat public tehnicianul, dar şi pe Constantin Budescu, iar totul s-a rupt acolo. Iordănescu jr. a ripostat, iar Becali s-a dezlănţuit.

Se pare că antrenorul FCSB-ului ar fi mers la patron cu scopul de a îşi rezilia contractul şi a încasa suma de 500.00 de euro promisă, având o clauză în contract în legătură cu criticatul public al jucătorilor.

Practic, când Becali l-a făcut praf pe Budescu la televizor, i-a ”semnat” lui Edi Iordănescu un cec de jumătate de milion de euro, iar tehnicianul s-a dus la patron cu gândul de a îl încasa.

Tot scandalul dintre Becali şi Iordănescu jr. ar fi pornit de la o vedetă a FCSB-ului

Când a auzit acestea, Becali a explodat şi i-a transmis lui Iordănescu că nu îl va da afară, pentru a nu îi plăti clauza. Patronul i-a propus totuşi o reziliere amiabilă, care l-ar face pe Iordănescu să plece acum, cu salariile până în decembrie.

Antrenorul a declarat că nici nu este interesat de bani, întrucât i-ar lua şi i-ar dona, ci este deranjat de comportamentul lui Becali. Finanţatorul nu a auzit mesajul antrenorului şi a continuat să tune prin presă la adresa sa.

Nu i-am propus eu rezilierea lui Edi Iordănescu. El a venit cu propunerea de a rezilia contractul cu FCSB. Că am vorbit nu ştiu ce de Budescu la televizor şi există o clauză.

I-am propus să îi plătesc salariul până în decembrie pentru reziliere amiabilă, acum să vedem. Am auzit că a scris pe Facebook ceva cu o clauză de 500.000. Dar să îşi pună pofta în cui. Eu nu îl dau afară.

Ce, am luat-o razna să îi dau 500.000 de euro când mai are patru luni de contract. Mă duc la Bălăceanca dacă gândesc aşa. Doamne fereşte! Să doneze el ce bani vrea, eu nu îl dau afară. Eu am încredere în capacităţile lui de antrenor”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare