Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tot sperăm, dar se pare că nu reuşim să obţinem un rezultat pozitiv” Fotbaliştii lui Săndoi speră să evite retrogradarea VIDEO

”Tot sperăm, dar se pare că nu reuşim să obţinem un rezultat pozitiv” Fotbaliştii lui Săndoi speră să evite retrogradarea VIDEO

Chindia Targoviste

Comentarii

FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

Chindia se află într-o situaţie disperată, dar jucătorii lui Emil Săndoi, rămân optimişti:

Daniel Florea: ”Când începe play-out-ul şi îţi faci un calcul nu pui prea multe puncte la meciul cu Viitorul. Noi am reuşit să obţinem trei puncte în tur, astăzi din păcate s-au văzut limitele noastre. Nu ştiu dacă trebuie să ne facem un plan anume, pentru că nu ne-au mai rămas prea multe cărţi de jucat. Am căzut şi într-o pantă mai puţin optimistă şi se vede în jocul nostru o anumită crispare”

Laurenţiu Corbu: ”Înainte de meci ne doream să facem un rezultat pozitiv, să luăm cele 3 puncte, pentru a ne ridica puţin de la pământ, doar că a venit acest rezultat negativ şi trebuie să ne dea mai mult de gândit. La meciurile viitoare va trebui, cu siguranţă, să facem în aşa fel încât să luăm cele 3 puncte la fiecare meci, pentru a spera. Tot sperăm, dar se pare că nu reuşim să obţinem un rezultat pozitiv. Atât timp cât există şanse matematice, de ce nu?”

Afla mai multe despre: daniel florealaurenţiu corbu 

viewscnt
Articole similare