Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toţi banii pentru Neymar! Starul lui PSG, ţinta principală pentru Real Madrid! Care e ”planul B” pentru ”galactici”

Toţi banii pentru Neymar! Starul lui PSG, ţinta principală pentru Real Madrid! Care e ”planul B” pentru ”galactici”

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez s-a decis: va face toate eforturile pentru a-l aduce pe Neymar la Real Madrid. Plecarea lui Cristiano Ronaldo a agitat apele pe Bernabeu, iar ”galacticii” au nevoie rapid de-un transfer spectaculos pentru a-i linişti pe fani.

Chiar dacă n-a avut un Mondial strălucit şi chiar dacă PSG vrea aproape 300 de milioane de euro, Florentino Perez n-are niciun gând să renunţe la transferul lui Neymar. Preşedintele lui Real Madrid negociază intens cu şeicii care controlează campioana Franţei şi speră să ajungă în scurt timp la un numitor comun.

Real s-ar fi înţeles deja, prin intermediari, cu Neymar, care şi-a dat acordul să joace pe Bernabeu, iar acum rămâne doar să bata palma şi cu PSG.

CINE ESTE PLANUL B

În cazul în care nu va reuşi să-l aducă pe Neymar, Real Madrid ţine ”cald” şi un plan de rezervă. Madrilenii sunt în discuţii cu Chelsea pentru transferul lui Hazard, dar vor încerca să amâne mutarea până în momentul în care vor afla clar dacă se poate face ”afacerea” Neymar.

Dacă nu-l vor lua pe brazilian, atunci Hazard va fi, în proporţie de 100%, noul star de pe Bernabeu. 120 de milioane de euro vrea Chelsea pentru Hazard.

Afla mai multe despre: real madridneymartransfer 

viewscnt
Articole similare