Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toţi jucătorii din campionatul Mexicului vor fi supuşi testului pentru COVID-19

Toţi jucătorii din campionatul Mexicului vor fi supuşi testului pentru COVID-19

Fotbal

Comentarii

Liga mexicană de fotbal a solicitat cluburilor să testeze toţi jucătorii pentru Covid-19, pentru a-i izola pe cei infectaţi cu virusul care a contagiat deocamdată 405 persoane în această ţară, relatează EFE.

Într-un comunicat, Liga MX a cerut cluburilor o raportare exactă a stării de sănătate a jucătorilor, pentru a se exclude riscurile de răspândire a pandemiei de coronavirus.

Până marţi, guvernul mexican a raportat 405 cazuri pozitive la virusul Covid-19 şi cinci decese, anunţând că s-a ajuns la faza de transmitere comunitară a pandemiei. Preşedintele Ligii MX, Enrique Bonilla, şi preşedintele clubului San Luis, spaniolul Alberto Marrero, au fost testaţi pozitiv la virusul Covid-19.

Liga mexicană de fotbal a fost suspendată pe 15 martie, pentru o perioadă nedefinită, dar înainte de reluarea competiţiei echipelor vor beneficia de o perioadă de antrenamente. Până atunci, cluburile sunt invitate să contacteze Centrul de inovaţie tehnologică, care le va furniza cele mai bune metode pe plan mondial în această perioadă de antrenament la distanţă.

Liga MX pregăteşte un turneu de fotbal virtual, cu participarea a 18 cluburi din prima ligă şi va prezenta detalii în zilele următoare. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare