Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toto Schillaci, despre trei dintre jucătorii României care au impresionat la Campionatul European: ”Echipele trebuie să-i ia în calcul”

Toto Schillaci, despre trei dintre jucătorii României care au impresionat la Campionatul European: ”Echipele trebuie să-i ia în calcul”

Fotbal

Comentarii

Impresionat de evoluţia acestuia la CE din Italia, Toto Schillaci susţine că Ianis Hagi are calitaţile necesare pentru a ajunge să joace la echipe mari din Europa.

”Fiul lui Hagi e foarte bun. L-am văzut deja cum joacă în cadrul unui eveniment. E foarte talentat şi foarte tânăr.

Să spunem că au caracteristici asemănătoare (n.r.- Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi), numai că tatăl lui a fost un mare campion. El are de demonstrat. Are calităţile necesare pentru a deveni. Depinde foarte mult de el. Viaţa lui se poate schimba chiar după tunreul sub 21 de ani. Ar putea juca la început la o echipă din linia a doua, pentru a acumula experienţă. Apoi poate aspira la a ajunge la orice echipă importantă”, a spus Toto Schillaci la Telekom Sport.
 
Schillaci este de părere că Ionuţ Radu şi Puşcaş au forţa necesară să joace la echipe mari din Italia: ”Da, da.  Sunt tineri. Campionatul sub 21 ani e ca o vitrină care scoate în faţă  mulţi tineri.
 
Aceşti doi jucători sunt tineri şi foarte talentaţi. Ar putea începe să aibă experienţe importante în Italia sau în Europa. Trebuie ca echipele să-i ia în calcul, dar se vede că sunt de luat în seamă”. 

Celebrul Toto Schillaci a venit la Bucureşti cu ocazia organizării unei şcoli de vară pentru copii. 120 de puşti iau parte la eveniment. Timp de o săptămână vor fi antrenaţi de Schillaci şi de alţi cinci antrenori italieni. Doi dintre ei vor fi aleşi pentru a merge în Italia într-o tabără internaţională.

Afla mai multe despre: toto schillaciianis hagi 

viewscnt
Articole similare