Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham a dat lovitura! S-a înţeles cu cel mai scump jucător din istoria clubului. Cum profită Real Madrid de această mutare

Tottenham a dat lovitura! S-a înţeles cu cel mai scump jucător din istoria clubului. Cum profită Real Madrid de această mutare
Comentarii

Tottenham nu a transferat niciun jucător în ultimele două periode de mercato, dar conducerea finalistei de UEFA Champions League va investi masiv în această vară. Aceasta a fost şi condiţia lui Mauricio Pochettino pentru a mai rămâne la echipă.

Primul nume de pe lista lui Tottenham este unul dintre cei mai vânaţi mijlocaşi din Europa. Tanguy Ndombele, în vârstă de 22 de ani, va semna în aceste zile cu Spurs, a anunţat Telefoot. După ce Lyon a refuzat prima ofertă, de 50 de milioane de euro, a acceptat a doua variantă trimisă  de clubul englez. 63 de milioane de euro plus bonusuri va plăti Tottenham în schimbul lui Ndombele, care va deveni cel mai scump jucător din istoria clubului. Dorit atât de Juventus, cât şi de PSG, francezul va semna pe cinci ani cu Tottenham.

Real Madrid profită

Transferul lui Ndombele la Tottenham i-ar lăsa calea liberă lui Christian Eriksen la Real Madrid. Contractul danezului expiră în vara lui 2020, iar şefii lui Spurs sunt dispuşi să îl lase pe Santiago Bernabeu în schimbul a 70 de milioane de euro.

Ndombele a ajuns la Lyon în 2017, de la Amiens. A bifat de atunci 96 de apariţii în tricoul lui OL, marcând de 4 ori şi oferind 16 pase de gol. În urma evoluţiilor excelente, a prins şi patru partide în echipa naţională a Franţei.

Christian Eriksen evoluează la Tottenham din 2013. Danezul a apărut în 277 de partide, a înscris de 66 de ori şi a oferit 86 de pase decisive.

Afla mai multe despre: ndombeletottenhamlyon 

viewscnt
Articole similare