Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham a vrut să-l înlocuiască pe Mourinho cu "Baby Mourinho". Ce antrenor a refuzat-o pe Spurs după plecarea "Specialului"

Tottenham a vrut să-l înlocuiască pe Mourinho cu "Baby Mourinho". Ce antrenor a refuzat-o pe Spurs după plecarea "Specialului"

Premier League

Comentarii

Julian Nagelsmann (33 de ani), antrenorul lui RB Leipzig, nu e interesat să o preia pe Tottenham Hotspur după ce Jose Mourinho a fost dat afară de la clubul londonez. Daniel Levy, patronul lui Tottenham, a vrut să-l înlocuiască pe "Special" cu omul care este comparat de presa internaţională cu antrenorul portughez consacrat deja în fotbalul mare.

Ce anternor a vrut Tottenham în locul lui Jose Mourinho. A fost pe lista Barcelonei şi a lui Real Madrid

Tottenham i-a făcut vânt lui Jose Mourinho, care a plecat de la echipă, şi în locul "Specialului" l-a vrut pe Julian Nagelsmann, un antrenorul lui RB Leipzig, care a eliminat-o pe Tottenham din Liga Campionilor sezonul trecut. Surse apropiate antrenorul neamţ au dezvăluit jurnalistului Archie Rhind-Tutt că Nagelsmann a refuzat şansa să o preia pe Tottenham.

Potrivit sursei citate, Julian Nagelsmann ar fi gata să plece de la Leipzig doar în cazul în care a avea o ofertă de la o echipă importantă din top cinci campionate ale Europei, iar Tottenham nu e una dintre ele, în opinia sa.

Julian Nagelsmann a fost dorit în trecut de Real Madrid, dar şi de FC Barcelona. Interesul catalanilor e mai recent, presa internaţională susţinând faptul că antrenorul neamţ a fost pe lista lui Joan Laporta în campania electorală a actualului preşedinte a Barcelonei.

Julian Nagelsmann are contract cu RB Leipzig până în vara lui 2023.

 

Afla mai multe despre: tottenhamnagelsmannofertamourinho 

viewscnt
Articole similare