Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham, acord cu noul antrenor! Contract pe trei ani pentru omul care-i va pregăti pe Kane, Son şi compania

Tottenham, acord cu noul antrenor! Contract pe trei ani pentru omul care-i va pregăti pe Kane, Son şi compania

Premier League

Comentarii

Tottenham şi-a găsit antrenor după ce l-a dat afară pe Jose Mourinho. Paulo Fonseca (48 de ani), fostul antrenor al Şahtiorului şi al Romei, a bătut palma cu cei de la Spurs pentru un contract.

Tottenham continuă pe filiera portugheză. Paulo Fonseca, acord pentru preluarea echipei

Daniel Levy şi conducerea lui Tottenhem au căutat, de la îndepărtarea lui Jose Mourinho, un nou antrenor pentru banca tehnică a echipei lui Kane & Co.. Rând pe rând, variantele Julian Nagelsmann, Antonio Conte sau Mauricio Pochettino, rechemat să o antreneze pe Spurs, au căzut, iar şefii englezi s-au reorientat.

Alesul e Paulo Fonseca, un antrenor portughez care recent a plecat de la Şahtior Doneţk, trupă preluată de fostul jucător al CFR Cluj, Roberto De Zerbi. Telegraph anunţă că părţile au bătut palma pentru un acord pe trei ani, iar Fonseca va fi noul antrenor de la Tottenham Hotspur. Sursa citată mai notează faptul că anunţul oficial al numirii portughezului e iminent.

Astfel, Tottenham continuă pe filiera portugheză la echipă, după ce înaintea lui Fonseca a fost antrenor Jose Mourinho. Recent, Paulo Fonseca le-a pregătit pe AS Roma sau Şahtior Doneţk, dar mai are în CV echipe precum Braga sau Porto, dar şi câteva alte echipe  mai mici din ţara natală.

AS Roma l-a numit antrenor pe Jose Mourinho după ce a fost anunţată despărţirea de Paulo Fonseca.

Afla mai multe despre: tottenhampaulo fonsecaantrenoracord 

viewscnt
Articole similare