Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham – Arsenal | Derby de totul sau nimic pentru ”tunari”

Tottenham – Arsenal | Derby de totul sau nimic pentru ”tunari”

Premier League

Comentarii

Arsenal este obligată să câştige derby-ul londonez cu Tottenham, dacă vrea să păstreze şanse reale la titlu. Manchester City stă la pândă. ”Cetăţenii” pot deveni lideri în cazul în care ”tunarii” se încurcă în această etapă.

Tottenham – Arsenal, duminică, ora 16:00, Orange Sport 1

Primul titlu în Premier League după 20 de ani este mare vis al fanilor lui Arsenal. ”Tunarii” nu sunt, însă, la mâna lor în lupta pentru trofeu. Trebuie să aştepte şi un pas greşit al lui Manchester City. Liverpool pare ieşită din cursă, după remiza cu West Ham (2-2). În aceste condiţii, trupa lui Arteta are doar varianta victoriei în derby-ul cu Tottenham. Nu va avea deloc o misiune uşoară. O singură dată a câştigat Arsenal pe terenul lui Spurs din 2015 încoace.

Meciul are o miză uriaşă şi pentru Drăguşin şi colegii lui. Trei puncte sunt esenţiale în încercarea de a o prinde din urmă pe Aston Villa, cea care ocupă ultimul loc care duce în Champions League. La Tottenham, cea mai importantă absenţă este cea a italianului Udogie. Fundaşul stânga al lui Spurs s-a accidentat grav şi va rata şi Campionatul European. Arsenal n-re mari probleme de lot. Va alinia cel mai bun ”11” în faţa lui Tottenham.

Pentru că ”tunarii” au cel mai bun atac în deplasare din Premier League (39 de goluri marcate în 17 meciuri), iar echipa lui Postecoglu a marcat de 14 ori în ultimele şase meciuri de acasă, mă aştept să vedem un derby spectaculos. GG şi peste 2.5 goluri are cotă 1.78 la Betano.

Trossard, pericolul numărul 1

Adus de la Brighton pentru 20 de milioane de lire sterline, belgianul Trossard a avut nevoie de o perioadă lungă de acomodare la Arsenal. Acum, este cel mai în formă atacant al lui Arteta. La fel ca Havertz, a marcat trei goluri în ultimele patru etape. 1.72 este cota la Betano pentru un şut pe poartă al lui Trossard contra lui Tottenham.

Echipe probabile:

  • Tottenham: Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Davies; Bentancur, Sarr, Maddison; Johnson, Son, Werner
  • Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Partey, Rice, Odegaard; Saka, Havertz, Trossard

Afla mai multe despre: arsenaltottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare