Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham câştigă acasă cu Manchester City şi revine pe primul loc în Premier League. City cade pe locul 10

Tottenham câştigă acasă cu Manchester City şi revine pe primul loc în Premier League. City cade pe locul 10

Fotbal

Comentarii

După victoria lui Chelsea de la Newcastle, Tottenham avea nevoie de toate cele 3 puncte pentru a depăşi în clasament formaţia londoneză

Un nou duel Mourinho vs Pepp Guardiola a avut loc în această seară în fotbalul mondial. Echipa antrenată de portughez avea nevoie de victorie pentru a le depăşi în clasament pe Chelsea şi Leicester pentru a trece pe primul loc în Premier League. Pe un fond de dominare al oaspeţilor, Tottenham reuşea să deschidă scorul în minutul 5 prin Min Son după o pasă perfectă venită de la Ndombele. Dominarea celor de la City a continuat, echipa lui Guardiola având o posesie a balonului de 76% în minutul 10. Până la pauză, Tottenham a reuşit să mai echilibreze jocul iar la cabină s-a intrat cu 1-0, scor stabilit încă din minutul 5. Aceeaşi dominare a opaspeţilor şi acelaşi rezultat pe tabelă ca cel din prima repriză. Tottenham face 2-0 în minutul 65 prin Giovani Lo Celso după pasa primită de la Harry Kane. Până la final nu s-a mai înscris şi Tottenham obţine toate cele 3 puncte după un meci dominat de City.

13 şuturi spre şi pe poartă au avut cei de la City în timp ce Tottenham a avut numai două şuturi pe poartă din care au marcat şi cele două goluri, un procentaj de reuşită de 100%. La toate capitolele a dominat City, inclusiv cornere (10-0) sau posesie (66%-34%).

Tottenham este lider în Premier League cu 20 de puncte după 9 etape în timp ce City nu o duce prea bine. Echipa lui Guardiola este pe locul 10 cu doar 12 puncte. În spatele celor de la Tottenham se află Chelsea, Leicester şi Liverpool.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: manchester citytottenham 

viewscnt
Articole similare