Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham, dărâmată încă din primul minut! Pochettino, explicaţii după înfrângerea cu Liverpool: ”Ne-a dat toate planurile peste cap acel penalty”

Tottenham, dărâmată încă din primul minut! Pochettino, explicaţii după înfrângerea cu Liverpool: ”Ne-a dat toate planurile peste cap acel penalty”
Comentarii

Tottenham a pierdut finala Ligii Campionilor cu Liverpool, scor 0-2, iar londonezii acuză şocul din secunda 22, când Liverpool a primit o lovitură de la 11 metri.

”Ar trebui să fim mândri de ceea ce am realizat. Am luptat pentru această finală. Am fost ghinionişti. La prima fază am primit gol dintr-un penalty. După aceea am fost vii, am luptat, am jucat destul de bine în repriza a doua. Nu este uşor să joci împotriva unei echipe care joacă foarte bine pe tranziţie, îţi asumi nişte riscuri. Mă simt mândru. Nu am ce să spun.

Am avut puţin ghinion. Să începi de la 0-1 o finală de UEFA Champions League e greu, e o situaţie grea, îţi dă planurile peste cap. Am încercat. Suntem mândri de jucători, de fani. Pentru prima dată în finala Ligii Campionilor. Ne dă încredere pentru viitor. E o situaţie pe care este dificil să o pregăteşti. După un singur minut eşti condus cu 1-0.

O astfel de situaţie nu doar că îţi schimbă planul, dar schimbă dinamica jocului, emoţiile, psihicul... Adversarul capătă moral, iar pentru tine este extrem de dificil. Trebuie să învăţăm, să căpătăm experienţă.

Liverpool anul trecut a fost în situaţia noastră, iar anul acesta esta în situaţia în care a fost Real Madrid. Sunt bucuros că am acest grup de jucători. Felicitări lui Liverpool pentru că au avut un sezon excepţional”, a spus Mauricio Pochettino, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: pochettinoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare