Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham e de neoprit! Încă o lovitură dată de londonezi pe piaţa transferurilor

Tottenham e de neoprit! Încă o lovitură dată de londonezi pe piaţa transferurilor

Premier League

Comentarii

BBC anunţă că Tottenham a ajuns la un acord cu Betis Sevilla pentru transferul lui Giovani Lo Celso.

Giovani Lo Celso va juca la Tottenham! BBC anunţă că Tottenham a ajuns la un acord cu gruparea andaluză pentru transferul argentinianului de 23 de ani, pe care îl curtează de câteva luni.

Giovani Lo Celso a fost împrumutat în vara anului 2018 de Paris Saint-Germain la Betis, pentru 3 milioane de euro, cu opţiune de cumpărare pentru alte 22 milioane de euro. S-a dovedit a fi o mişcare pierzătoare pentru francezi. Giovani Lo Celso a făcut un sezon extraordinar la Betis: a jucat 32 de partide, a marcat 9 goluri şi a pasat decisiv de 5 ori. Spaniolii au activat rapid clauza cumpărare, de 22 milioane de euro, iar acum în vinde la Tottenham Hotspur pentru 52 milioane de euro.

Va fi cel mai scump jucător vândut din istoria clubului din Sevilla. Ultimul jucător plecat pe bani mulţi a fost Fabian Ruiz, transferat la Napoli, vara trecută, pentru 30 milioane de euro.

 

 

Tottenham speră să finalizeze mutarea până la încheierea perioadei de transferuri de joi. Totodată, formaţia din nordul Londrei va încerca şi transferul lui Ryan Sessegnon de la Fulham.

Afla mai multe despre: tottenhamlo celso 

viewscnt
Articole similare