Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham este în optimile Europa League, iar Mourinho l-a felicitat pe Dele Alli pentru evoluţia cu Wolfsberger: ”A jucat perfect!”

Tottenham este în optimile Europa League, iar Mourinho l-a felicitat pe Dele Alli pentru evoluţia cu Wolfsberger: ”A jucat perfect!”

UEFA Europa League

Comentarii

Tottenham a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa austriacă Wolfsberger AC, calificându-se în optimile de finală ale Ligii Europa.

Tottenham s-a calificat en fanfare în turul următor al competiţiei, după ce a câştigat şi manşa retur cu Wolfsberger AC.  Dele Alli a deschis scorul pentru Tottenham cu o super execuţie în minutul 11. Starul renegat de Mourinho a făcut spectacol în partida cu austriecii.  Mijlocaşul a pasat decisiv la următoarele două goluri ale englezilor, marcate de Carlos Vinicius în minutul 50, respectiv Gareth Bale în minutul 73.

Tabela a fost închisă de acelaşi Carlos Vinicius, care a fructificat pasa tânărului Dean Scarlett, aruncat în luptă de Mourinho în minutul 81, chiar în locul lui Dele Alli. Spurs se califică după 4-0 şi 4-1 în faza următoare a competiţiei şi pare să fie una dintre echipele care pot aspira la câştigarea trofeului.

”Mi-au arătat că sunt montaţi, iar echipa a arătat că vrem să câştigăm şi acest meci. Aş schimba rezultatul de azi pentru o victorie duminică în campionat, dar sper să ne întoarcem la victorii şi în Premier League.

Alli a jucat foarte bine, a marcat un gol senzaţional, dar evoluţia sa a fost completă. Sunt foarte fericit, pentru că el vine dintr-o poziţie dificilă. Revine, pas cu pas, iar faptul că am câştigat acest meci şi am dat o şansă lui şi tinerilor noştri jucători, este foarte important” a spus tehnicianul portughez, la finalul victoriei cu Wolfsberger.

Afla mai multe despre: tottenhameuropa league 

viewscnt
Articole similare