Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham Hotspur dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. "Fură" bijuteria celor de la Betis Sevilla

Tottenham Hotspur dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. "Fură" bijuteria celor de la Betis Sevilla

Premier League

Comentarii

Finalista Ligii Campionilor, Tottenham Hotspur, a reuşit să-i convingă pe spaniolii de la Betis Sevilla să le cedeze cel mai important jucător, pe mijlocaşul argentinian Giovani Lo Celso. Echipa din nordul Londrei va achita 52 de milioane de euro, plus alte 8 milioane de euro, bonusuri de performanţă.

Nu a fost deloc o misiune uşoară pentru Tottenham. Formaţia lui Maurizio Pochettino a tratat câteva luni de zile cu Betis Sevilla până să se ajungă la un numitor comun. Giovani Lo Celso, 23 de ani, va merge în Premier League şi este văzut drept înlocuitorul perfect pentru mijlocaşul danez Christian Eriksen, al cărui contract expiră în vara anului 2020. Pentru echipa din nordul Londrei este al doilea transfer important al verii, după achiziţionarea lui Tanguy Ndombele, de la Lyon, pentru 60 milioane de euro.

Giovani Lo Celso a fost împrumutat în vara anului 2018 de Paris Saint-Germain la Betis, pentru 3 milioane de euro, cu opţiune de cumpărare pentru alte 22 milioane de euro. S-a dovedit a fi o mişcare pierzătoare pentru francezi. Giovani Lo Celso a făcut un sezon extraordinar la Betis: a jucat 32 de partide, a marcat 9 goluri şi a pasat decisiv de 5 ori. Spaniolii au activat rapid clauza cumpărare, de 22 milioane de euro, iar acum l-au cedat la Tottenham Hotspur pentru 52 milioane de euro. Va fi cel mai scump jucător vândut din istoria clubului din Sevilla. Ultimul jucător plecat pe bani mulţi a fost Fabian Ruiz, transferat la Napoli, vara trecută, pentru 30 milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: tottenham hotspur 

viewscnt
Articole similare