Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham i-a găsit înlocuitor talismanului său! Cine este dorit după ce Kane a anunţat că vrea să plece

Tottenham i-a găsit înlocuitor talismanului său! Cine este dorit după ce Kane a anunţat că vrea să plece

Transferuri

Comentarii

Harry Kane şi-a anunţat dorinţa de a pleca de la Tottenham, iar conducerea echipei s-a orientat rapid pentru a îi găsi înlocuitor.

După ce Harry Kane şi-a anunţat dorinţa de a pleca de pe Tottenham Hotspur Stadium, conducerea clubului londonez i-a identificat un înlocuitor. Danny Ings, atacantul lui Southampton, trecut pe la Liverpool şi Burnley, ar fi dorit ca noul vârf de atac al trupei lui Mason.

Tottenham i-a găsit înlocuitor talismanului său!

Ajuns la 28 de ani, făcând 29 în iulie, Ings nu ar reprezenta o variantă de lungă durată pentru Tottenham, dar statisticile sale din ultimele sezoane au fost pe placul conducerii londonezilor. În ultimele două stagiuni de Premier League, atacantul englez a punctat de 34 de ori în 66 de partide pentru Southampton, mai mult de o reuşită la fiecare două meciuri.

Astfel, cel puţin pe termen scurt, Danny Ings pare a fi soluţia batăilor de cap ale lui Tottenham. Printre celelalte variante considerate de şefii lui Tottenham se numără Patrick Bamford (Leeds), Andrea Belotti (Torino), Ollie Watkins (Aston Villa) sau Ivan Toney (Brentford), dar atacantul lui Southampton ar fi prima alegere a lui Daniel Levy.

Afla mai multe despre: harry kanetottenhamsouthamptondanny ingsînlocuitor harry kane 

viewscnt
Articole similare