Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham - Juventus. Meci complicat pentru pariori. O cotă de 1.80 care merită luată în calcul

Tottenham - Juventus. Meci complicat pentru pariori. O cotă de 1.80 care merită luată în calcul

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Tottenham - Juventus Liga Campionilor 07.03.2018. Nimic nu este jucat în această dublă, care porneşte de la 2-2. La oaspeţi revine Dybala, absent la Torino din cauza unei accidentări.

Ponturi pariuri Tottenham - Juventus Liga Campionilor 07.03.2018

Semnele nu sunt deloc bune pentru gruparea torineză. Juventus se poate lăuda cu o singură victorie în deplasare în actuala stagiune de UEFA Champions League. A făcut 1-1 la Lisabona, cu Sporting, apoi a fost învinsă la Barcelona cu scorul de 0-3. Ultimul meci a adus şi succesul mult aşteptat. S-a impus cu 2-0 în faţa lui Olympiakos. Juventus este neînvinsă de şapte meciuri în faţa echipelor englezeşti: au fost patru remize, urmate de trei victorii consecutive.

Ponturi pariuri Tottenham - Juventus Liga Campionilor 07.03.2018

Tottenham joacă foarte bine acasă, acolo unde rareori s-a întâmplat să piardă pe parcursul acestui sezon. Are şase victorii consecutive în acest moment. Palmaresul campioanei Italiei în faţa echipelor din Regat, în deplasare, este de trei victorii, şase remize şi 12 înfrângeri. Altfel, Bătrâna Doamnă a avut 13 duble de calificare cu echipele din Anglia, din care a câştigat doar cinci. Ultimele cinci astfel de întâlniri s-au încheiat prost pentru italieni. Cel mai recent, în sezonul 2009-2010 al UEFA Europa League, când a fost eliminată de Fulham în faza optimilor.

ECHIPELE PROBABILE ŞI ABSENŢII

Tottenham: Lloris; Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies; Dier, Dembélé; Son, Alli, Eriksen; Kane

Absenţi: Aurier, Alderweireld

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanić, Matuidi; Douglas Costa, Dybala, Alex Sandro
Absenţi: Cuadrado, Bernardeschi, Mandžukić
Incerţi: De Sciglio, Higuain

Pronostic: Sub 2,5 @ 1.80

Afla mai multe despre: tottenhamjuventusponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare