Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham l-a găsit pe succesorul lui Jose Mourinho. Cine este noul favorit al conducerii londonezilor

Tottenham l-a găsit pe succesorul lui Jose Mourinho. Cine este noul favorit al conducerii londonezilor

Premier League

Comentarii

Potrivit presei britanice, Tottenham vrea să-l aducă din stagiunea viitoare pe Erik ten Hag, de la Ajax.

Jose Mourinho este istorie la Tottenham. La câteva zile de la despărţirea de portughez, Spurs a pierdut finala Cupei Ligii şi singura sanşă să mai câştige un trofeu în actuala stagiune.

Momentan, Tottenham rămâne sub comanda lui Ryan Mason, dar tânărul antrenor are statutul de interimar. Potrivit presei britanice, Tottenham va încerca să-l aducă din sezonul viitor pe Erik ten Hag (51 de ani), actualmente antrenor la Ajax Amsterdam.

Fostul fundaş central o antrenează pe Ajax din 2017, perioadă în care a câştigat 119 din cele 163 de meciuri. Ten Hag a câştigat titlul în 2018-2019, două Cupe ale Olandei, dar şi Supercupa Olandei. În 2019, ten Hag, după o performanţă remarcabilă în UEFA Champions League cu Ajax, a fost declarat al patrulea cel mai bun antrenor al anului de către FIFA. În acel sezon, olandezul i-a condus pe ”lăncieri” până în semifinalele UEFA Champions League.

În cariera sa, Erik ten Hag le-a mai pregătit pe Go Ahead Eagles, Utrecht, dar şi echipa secundă a lui Bayern Munchen timp de două sezoane. 

Afla mai multe despre: erik ten hag 

viewscnt
Articole similare