Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham mută pe piaţa transferurilor. Pochettino e gata să facă cea mai scumpă mutare din istoria clubului

Tottenham mută pe piaţa transferurilor. Pochettino e gata să facă cea mai scumpă mutare din istoria clubului

Premier League

Comentarii

Christian Eriksen este pe picior de plecare de la Tottenham. Mauricio Pochettino vrea un fotbalist din Ligue 1 pentru care e gata să facă cel mai scump transfer din istoria clubului.

”Am cel mai profund respect pentru tot ce s-a întâmplat la Tottenham”, a spus danezul. ”Dar a venit vremea să încerc ceva nou. Sper ca lucrurile să se limpezească în vară. Cam acesta ar planul.”

Eriksen a fost îndelung legat de un transfer la Real Madrid, dar suma pretinsă de clubul englez nu este uşor de acoperit. Daniel Levy, preşedintele londonezilor, se pare că porneşte licitaţia de la 130 milioane lire sterline (146 milioane euro).

Iar Pochettino e pregătit! Tottenham a găsit înlocuitorul perfect pentru Christian Eriksen în persoana lui Tanguy Ndombele, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani de la Olympique Lyon.

Formaţia din Nordul Londrei îl monitorizează pe Ndombele de aproape doi ani de zile, iar Pochettino îl ştie de pe vremea când puştiul era jucător la Amiens. TalkSport scrie că finalista UEFA Champions League este gată să ofere 65 de milioane de euro pentru internaţionalul francez. Tottenham îl vrea şi pe Fernandes de la Sporting Lisabona, fotbalist cu 28 de goluri în sezonul trecut pentru ”lei”.

Cel mai scump transfer făcut vreodată de Tottenham este cel al lui Davinson Sanchez, columbianul pentru care Spurs a plătit 40 de milioane de euro celor de la Ajax. Moussa Sissoko şi Roberto Soldado sunt următorii în topul celor mai scumpi fotbalişti cumpăraţi de Tottenham Hotspur.

Afla mai multe despre: tanguy ndombelechristian eriksenmauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare