Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham nu se opreşte după ce a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului! Londonezii vor să pună mâna pe un puşti minune al fotbalului mondial

Tottenham nu se opreşte după ce a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului! Londonezii vor să pună mâna pe un puşti minune al fotbalului mondial

Premier League

Comentarii

Nicolo Zaniolo este următorul nume pe lista de achiziţii a vicecampioanei Europei. Pentru fotbalistul Romei, Spurs este dispusă să ofere o sumă de bani plus un jucător.

Nicolo Zaniolo a impresionat în tricoul giallo-rosso în sezonul trecut iar mijlocaşul a atras atenţia multora dintre granzii continentului. Cu 6 goluri marcate din 36 de meciuri, Zaniolo îşi poate ajuta echipa să se îmbogăţească de pe urma sa. Tottenham a şi făcut deja o ofertă pentru jucătorul de 20 de ani care a debutat şi în echipa naţională a Italiei. Astfel, clubul englez oferă 23 de milioane de euro plus Toby Alderweireld, fundaşul belgian a cărui clauză de reziliere este în valoare de aproape 28 de milioane de euro.

Astfel că am putea spune că romanii se aleg cu echivalentul a 50 de milioane de euro de pe urma tranzacţiei. Până acum, Tottenham a cheltuit 70 de milioane de euro în acest mercato. L-a luat pe Tanguy Ndombele pentru 60 de milioane de euro, care a devenit astfel cel mai scump transfer din istoria englezilor. 

Dacă oferta pentru Zaniolo nu va fi acceptată, Tottenham are şi o variantă de rezervă. Este vorba de Dani Olmo, fotbalistul lui Dinamo Zagreb care a impresionat la CE U21 din Italia. Şi asta pentru că în cursa pentru obţinerea semnăturii lui Zaniolo s-au mai înscris Juventus şi Liverpool. 

Afla mai multe despre: tottenhampochettinozanioloalderweireldtransferas roma 

viewscnt
Articole similare