Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham s-a pus în mişcare! Jose Mourinho vrea să îi "fure" un jucător lui Diego Simeone

Tottenham s-a pus în mişcare! Jose Mourinho vrea să îi "fure" un jucător lui Diego Simeone

Premier League

Comentarii

Tottenham începe să se pună în mişcare pe piaţa transferurilor, în special din cauza accidentării lui Harry Kane. Jose Mourinho vrea să îi "fure" un jucător lui Diego Simeone chiar de sub nas.

Jose Mourinho şi-a dat acceptul pentru ca Tottenham să îl transfere pe Edinson Cavani, notează The Independent. El este dorit ca înlocuitor pentru Harry Kane, după ce atacantul englez s-a accidentat şi va reîncepe antrenamentele abia în luna aprilie, iar în acest moment nu se ştie dacă va mai juca în acest sezon. 

Pe lista celor de la Tottenham a mai fost şi atacantul polonez de la Milan, Piatek, însă sursa menţionată anterior susţine că Cavani este alegerea numărul 1 pentru Spurs. Uruguayanul este dorit şi de Diego Simeone la Atletico Madrid şi ar prefera să meargă acolo, însă Paris Saint-Germain nu vrea să îl cedeze din această iarnă. 

Tottenham îl vrea pe Cavani. Atacantul este dorit şi de Atletico Madrid 

Totuşi, puterea financiară a celor de la Spurs îi poate face pe parizieni să îl vândă pe Cavani, din moment ce contractul său expiră la vară, iar atunci ar pleca liber de contract, fără ca PSG să încaseze niciun ban de pe urma lui. 

  • 25 de milioane de euro este cota lui Edinson Cavani (32 de ani), potrivit transfermarkt.com 
  • Doar cinci meciuri a marcat atacantul în acest sezon, în 14 meciuri pentru PSG 

 

Afla mai multe despre: jose mourinhodiego simeonetransfer tottenham 

viewscnt
Articole similare