Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham şi-a stabilit lista de priorităţi. Jose Mourinho vrea să dea lovitura în această vară pe piaţa transferurilor

Tottenham şi-a stabilit lista de priorităţi. Jose Mourinho vrea să dea lovitura în această vară pe piaţa transferurilor

Premier League

Comentarii

Tottenham pare că a dedicat a doua parte a sezonului reconstrucţiei sub comanda lui Jose Mourinho.

Londonezii au renunţat la orice ambiţie pentru câştigarea unui trofeu, după ce mai mulţi jucători importanţi (în frunte cu Harry Kane şi Son Heung Min) s-au accidentat. Astfel, Mourinho a început să pregătească deja sezonul viitor, iar antrenorul portughez a întocmit deja şi o listă de transferuri.

Coutinho, marea lovitură a lui Tottenham?

Mourinho e gata să-şi întărească lotul pentru sezonul viitor, iar primul pe lista de achiziţii a lui Tottenham este Philippe Coutinho, de la FC Barcelona. Împrumutat la Bayern Munchen, brazilian este gata să revină în Premier League. Ar putea juca pentru o altă echipă decât Liverpool, dar agentul său a dat asigurări că brazilianul nu are o problemă cu asta.

Antrenorul portughez l-a trecut în capul listei de achiziţii, dar are şi o alternativă în cazul în care transferul său nu se va realiza. Il vrea pe Diogo Jota de la Wolverhampton Wanderers.

În cazul în care Harry Kane ar urma să plece (deşi pare puţin probabil în acest moment), tot la la Wolves, Mourinho are deja un înlocuitor pregătit. Este vorba despre Raul Jimenez, pe care portughezul îl vede substitutul perfect pentru super atacantul englez.

în altă ordine de idei, Tottenham şi-ar fi asigurat deja primul transfer pentru stagiunea viitoare. Într-o informaţie exclusivă, site-ul Football Insider anunţă că mijlocaşul Ryan Fraser de la AFC Bournemouth, va juca din stagiunea viitoare la Tottenham Hotspur, sub comanda lui Jose Mourinho. Fraser, unul dintre cei mai importanţi jucător din echipa lui Eddie Howe, va semna cu Tottenham din postura de jucător liber de contract. În vârstă de 26 de ani, internaţionalul scoţian a jucat 32 de meciuri în acest sezon, a marcat 1 gol şi a oferit 4 pase decisive pentru coechipierii săi.

În sezonul trecut, Fraser a fost cel mai bun mijlocaş din Premier League după Eden Hazard. El a reuşit 7 goluri şi a pasat decisiv de 14 ori pentru Bournemouth.

Şi la capitolul fundaşi vrea portughezul să umble. Vertonghen va pleca cel mai probabil de la Tottenham, club care ţinteşte două nume pentru a-l înlocui pe belgian. Nathan Ake de la Bournemouth este principalul favorit. Are 108 meciuri pentru formaţia lui Howe şi Mourinho îl cunoaşte foarte bine. Marash Kumbulla de la Verona şi Ozan Kabak de la Schalke sunt şi ei pe lista portughezului, care ar mai fi interesat şi de Umtiti de la Barcelona, dacă gruparea catalană va decide să-l vândă pe francez.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare