Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham smulge un rezultat de egalitate pe terenul Barcelonei şi se califică în ”optimile” Ligii Campionilor

Tottenham smulge un rezultat de egalitate pe terenul Barcelonei şi se califică în ”optimile” Ligii Campionilor
Comentarii

Barcelona şi Tottenham au remizat pe Camp Nou la finalul unui meci spectaculos, pe care Messi l-a început ca rezervă.

Catalanii au deschis scorul prin rebelul Dembele, care a făcut o cursă senzaţională şi l-a învins pe colegul său de la naţională Lloris. Coutinho putea mări avantajul Barcelonei, dar execuţia sa spectaculoasă a lovit bara. Apoi a ieşit la rampă  un alt brazilian, Lucas Moura. Acesta a ratat incredibil, de două ori în aceeaşi fază. S-a revanşat în final, când a înscris golul care a dus-o pe Tottenham în optimi.


FC Barcelona - Tottenham 1-1

Ultima etapă din grupele Ligii Campionilor este plină de tensiune pentru Tottenham şi fanii ei. Londonezii joacă pe Camp Nou un meci pe care sunt obligaţi să-l câştige. În acest moment, pentru locul secund se luptă Tottenham şi Inter Milano, dar trupa antrenată de Mauricio Pochettino este avantajată de meciurile directe.

Ceea ce înseamnă că trebuie să facă acelaşi rezultat pe care Inter îl reuşeşte cu PSV, în celălalt meci din grupă. Însă, pentru a scăpat de orice emoţie, trebuie să învingă. Totuşi, există câteva raze de speranţă pentru englezi. Barcelona este deja calificată în optimile Ligii Campionilor, de pe primul loc şi presa din Occident scrie că Valverde ar putea odihni mai mulţi titulari.

Barcelona şi Tottenham s-au întâlnit foarte rar până acum şi catalanii s-au impus de fiecare dată. Ultima întâlnire s-a terminat cu victoria Barcelonei cu 4-2, chiar pe terenul lui Tottenham. Tot în acest an, în vară, cele două echipe s-au înfruntat la International Champions Cup, o competiţie amicală. Din nou, catalanii au avut câştig de cauză, dar de această dată au câştigat cu 3-2.

Echipele probabile:

  • BARCELONA: Ter Stegen - Semedo, Pique, Vermaelen, Alba - Alena, Vidal, Denis - Messi, Munir, Coutinho
  • TOTTENHAM: Lloris - Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Dier - Eriksen, Alli, Son - Kane

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Tottenham, de la 22:00, pe Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: fc barcelonatottenhamchampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare