Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham spulberată în Germania! Prima reacţie a lui Jose Mourinho: ”E greu să lucrezi cu jucători care au limitele lor...”

Tottenham spulberată în Germania! Prima reacţie a lui Jose Mourinho: ”E greu să lucrezi cu jucători care au limitele lor...”
Comentarii

Leipzig s-a calificat în sferturile de finală, la prima sa participare în primăvara Champions League. Echipa germană a umilit-o pe finalista din sezonul trecut, Tottenham.

Jose Mourinho are şase meciuri consecutive fără victorie la conducerea tehnică a lui Tottenham. Este cea mai lungă perioadă fără victorie din cariera sa!

”Am fost optimist, i-am motivat pe jucători şi da, toţi am avut încredere, dar ştiam că în acest moment era foarte, foarte greu. Au o echipă foarte puternică. Când nu ai ce să dai în plus, dai ce poţi. Niciodată nu am dat vina pe jucătorii care au ceva probleme. E mult mai dificil pentru mine să mă descurc că jucătorii cu potenţial care nu îşi pot arăta potenţialul decât cu jucătorii care au limitele lor şi nu le pot cere mai mult. Sunt alături de băieţi, asta este” a spus Mourinho după meci.

Contra lui Leipzig, portughezul a suferit cea mai dură înfrângere din cariera sa în UEFA Champions League după 1-4 contra Borussiei Dortmund pe vremea când o antrena pe Real Madrid.

Ultima dată când o echipă a lui Mourinho a trecut de o dublă manşă în UEFA Champions League a fost în aprilie 2014. La acea vreme, RB Leipzig activa încă în liga a treia din Germania.

De remarcat că 75% dintre golurile primite de Tottenham sub comanda lui Mourinho au venit ca urmare a unor erori individuale sau ale unor faze fixe!

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare