Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham, victorie în derby-ul cu Arsenal Londra din Premier League. Mourinho e lider în campionat! Son şi Kane au lovit din nou!

Tottenham, victorie în derby-ul cu Arsenal Londra din Premier League. Mourinho e lider în campionat! Son şi Kane au lovit din nou!

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Arsenal Londra, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Angliei.

 Mourinho a sărbătorit pe teren succesul din derby-ul cu Arsenal. Portughezul s-a bucurat în faţa fanilor prezenţi la meci, iar echipa sa este din nou lider în Premier League.

Spurs a punctat pe contraatac prin Harry Kane şi Son Heung Min.

Derby-urile îi priesc portughezului în acest sezon. Spurs nu a primit gol în confruntările cu Manchester City, Chelsea şi Arsenal şi a obţinut două victorii şi o remiză pe Stamford Bridge.

Pentru Tottenham urmează deplasarea de la Palace, dar şi alte trei meciuri foarte grele cu Liverpool şi Wolverhampton în deplasare, plus Leicester pe teren propriu.

”Am făcut un meci bun, un meci complet. În prima parte ne-am aşezat foarte bine, iar în cea de-a doua am acceptat jocul lor. Ne-am apărat exact şi comod. Mentalitate excelentă, efort extraordinar. Lloris, Kane şi Reguilon au fost incerţi înainte de acest meci. Aurier a avut probleme la încălzire. Ndombele din păcate nu a putut evolua, dar Lo Celso s-a descurcat foarte bine. Kane şi Son sunt jucători de clasă mondială” a spus portughezul, după meci.

Afla mai multe despre: tottenhammourinhoharry kane 

viewscnt
Articole similare