Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham, victorie la limită în meciul de cupă cu Chelsea! Harry Kane a decis prima manşă din semifinalele Carabao Cup

Tottenham, victorie la limită în meciul de cupă cu Chelsea! Harry Kane a decis prima manşă din semifinalele Carabao Cup

Premier League

Comentarii

Tottenham a câştigat cu 1-0 prima manşă a dublei cu Chelsea din semifinalele Carabao Cup. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Harry Kane, în prima repriză, din penalty.

Aproape 45.000 de oameni au fost pe Wembley la prima manşă a confruntării dintre Tottenham şi Chelsea, din Carabao Cup. Harry Kane, căpitanul gazdelor, a marcat unicul gol al confruntării, în urma unei faze decise cu ajutorul arbitrajului video, în minutul 26..

În primă fază, tuşierul a indicat ofsaid, la o fază la care Kane a scăpat singur cu Arrizabalaga, iar goalkeeperul lui Chelsea l-a faultat pe atacantul lui Spurs. Arbitrajul video a arătat că Harry Kane se afla în poziţie regulamentară, iar centralul Oliver a luat în calcul contactul dintre portar şi atacant.

Vom analiza dacă a fost ofsaid. Dacă era în poziţie regulamentară, atunci voi acorda penalty”, le-a spus arbitrul jucătorilor în timp ce aştepta verdictul celor de la VAR.

Miercuri se va disputa a doua semifinală din Carabao Cup, acolo unde Manchester City pare să aibă o misiune extrem de uşoară în faţa lui Burton.

Afla mai multe despre: kanetottenhamchelseacarabao cup 

viewscnt
Articole similare