Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham vrea să dea o adevărată lovitură! 50 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fundaşi din Italia

Tottenham vrea să dea o adevărată lovitură! 50 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fundaşi din Italia

Premier League

Comentarii

Oficialii lui Tottenham au o misiune dificilă pentru ultimele zile din perioada de mercato. Jose Mourinho îşi doreşte la Londra unul dintre cei mai buni fundaşi din Serie A.

Presa din Italia scrie că Tottenham pregăteşte prima ofertă oficială pentru Milan Skriniar, jucătorul lui Inter Milano. Spurs oferă 50 de milioane de euro pentru fundaş şi un contract pe cinci sezoane, cu un salariu anual de cinci milioane de euro

Inter este de acord să îl vândă pe Skriniar, însă preţul cerut de nerazzurri este de 60 de milioane de euro. Slovacul este dorit şi de Paris Saint-Germain, însă este văzut doar ca un "plan B", în condiţiile în care PSG negociază în aceste zile transferul lui Koulibaly de la Napoli. 

Skriniar a ajuns la Inter în 2017, de la Sampdoria, gruparea din Milano plătind la acea vreme 34 de milioane de euro în schimbul fundaşului. 


Inter îl vinde pe Skriniar. Cum reinvesteşte banii 

Şi Inter are totul pregătit în cazul în care Skriniar pleacă. Chris Smalling de la Manchester United, Nikola Milenkovic de la Fiorentina şi Antonio Rudiger de la Chelsea sunt variantele pe care le are Antonio Conte pentru centrul defensivei. 

Inter îşi doreşte un transfer definitiv al lui Skriniar, fără un împrumut iniţial, pentru că italienii pregătesc un adevărat asalt pentru N'Golo Kante, jucătorul pe care Conte îl cere cu disperare la Milano. 

Afla mai multe despre: skriniartottenham 

viewscnt
Articole similare