Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham - Watford. Cotă simplă la acest duel

Tottenham - Watford. Cotă simplă la acest duel

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Tottenham - Watford Anglia 30.04.2018. Etapa din Premier League se termină cu duelul dintre Tottenham şi Watford. Spurs caută victoria pentru a-şi asigura locul în Liga Campionilor în următorul sezon.

Ponturi pariuri Tottenham - Watford Anglia 30.04.2018

În partida din turul acestui sezon, cele două echipe au remizat, scor 1-1. După ce Watford a deschis repede scorul, încă din minutul 13, Son a egalat în a doua jumătate a primei reprize. Ultimul meci jucat pe terenul lui Tottenham s-a încheiat cu victoria echipei pregătite de Mauricio Pochettino, scor 4-0.

Cote mari şi mii de transmisiuni live, pe betano.com. Deschide un cont chiar azi!

Tottenham n-are cea mai bună perioadă din acest sezon. După cele patru victorii consecutive obţinute în luna martie şi la începutul lui aprilie, echipa pregătită de Mauricio Pochettino are acum trei meciuri consecutive fără victorie. După înfrângerea de pe propriul teren cu Manchester City, scir 1-3, Tottenham a remizat în deplasarea de la Brighton, apoi a ratat şi ultimul trofeu pentru care se lupta în acest sezon. Manchester United s-a impus cu 2-1 pe Wembley şi s-a calificat în finala Cupei Angliei.

Ponturi pariuri Tottenham - Watford Anglia 30.04.2018

Nici Watford nu are o serie mai bună. În acest moment, a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie în Premier League. În această serie neagră intră patru înfrângeri, cu Huddersfield, cu Burnley, cu Liverpool şi cu Arsenal, dar şi două remize, cu Bournemouth şi cu Crystal Palace.

Tottenham - Watford 1 @ 1.25

Afla mai multe despre: tottenhamwatfordpremier leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare