Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul despre naţionala Ungariei U21, viitorul adversar al ”tricolorilor mici”. Cum arată clasamentul şi calculele calificării pentru elevii lui Adrian Mutu

Totul despre naţionala Ungariei U21, viitorul adversar al ”tricolorilor mici”. Cum arată clasamentul şi calculele calificării pentru elevii lui Adrian Mutugalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Chiar dacă nu a câştigat contra Ţărilor de Jos în primul meci de la turneul final, România U21 a pornit cu dreptul, în faţa unui adversar mult mai bine cotat.

Pentru a putea spera la calificarea din grupă, naţionala pregătită de Adrian Mutu are nevoie de o victorie, sâmbătă, la Budapesta, contra reprezentativei Ungariei.

Adversarii lui Moruţan, Ciobanu sau Vlad au ajuns la turneul final după 25 de ani, dar au făcut-o în calitate de ţară gazdă a turneului. Contra Germaniei U21, elevii lui Zolta Gera au pierdut categoric şi şi-au arătat limitele. Pe cine se bazează Ungaria U21 în duel contra României, aflăm în cele ce urmează.

Cine este naţionala Ungariei U21, viitorul adversar al tricolorilor mici la turneul final

Dacă România U21 câştigă contra Ungariei U21, am avea nevoie de o victorie a Germaniei în faţa Olandei. În acest context, ”panzerele” ar fi deja calificare înaintea ultimului duel din grupă, contra României.

Nu trebuie omis faptul că şi o victorie categorică împotriva Ungariei ne-ar avantaja. În caz de egalitate de puncte cu Ţările de Jos, România ar putea  fi astfel avantajată de golaveraj.

Cine este Ungaria U21

Antrenor: Zolta Gera are 41 de ani şi a preluat naţionala în 2019. Fost internaţional maghiar, Gera a bifat o carieră impresionantă în Anglia, acolo unde a adunat peste 250 de meciuri la cluburile West Bromwich Albion şi Fulham. A jucat de 97 de ori în tricoul primei reprezentaive şi a marcat 26 de goluri. Alături de Fulham, a jucat în 2009-2010 finala UEFA Europa League. A început ca antrenor secund la Ferencvaros şi mai apoi la naţionala Ungariei, iar în urmă cu doi ani a preluat naţionala de tineret.

Jucători
Botond Balogh de la Parma, Adrian Szoke d ela Heracles şi Csaba Bukta de la Altach sunt singurii jucători convocaţi din străinătate pentru turneul final. Maghiarii au jucători de la echipele bune ale campionatului, dar cei mai experimentaţi dintre ei Fehervar (fundaşul Bendeguz Bolla) respectiv Vasas Budapesta (mijlocaşul Kristof Hinora). Lipsesc din diverse motive alţi ”stranieri” precum Kevin Csoboth (Benfica B), Attila Szalai (Apollon) şi mai ales Dominik Szoboszlai. Nu mai puţin de nouă dintre jucătorii convocaţi de Gera nu au bifat încă nicio selecţie în reprezentativa U21 a Ungariei. Mai mult, din lotul actual, Tamas Kiss, Adrian Szoke şi Norbert Szendrei sunt singurii fotbalişti care au marcat pentru reprezentativa U21.

Cum a arătat Ungaria U21 în partida contra Germaniei U21:

  • Bese - Bolla, Baloch, Mocsi, Deutsch - Kata, Mezei - Palincsar, Szendrei, Kiss - Szoke

Germania a controlat autoritar partida contra Ungariei U21. Elevii lui Kuntz au avut 72% posesie, au trimis 18 şuturi la poarta lui Bese (dintre care şapte pe spaţiul porţii) şi au beneficiat de şapte cornere. Maghiarii au şutat o singură dată pe poartă şi nu au avut nici măcar un corner, pe toată durata partidei. În plus, elevii lui Stefan Kuntz au trimis de două ori mingea în bară.

Aşa arată clasamentul înainte de meciurile din etapa a doua din faza grupelor

Cine arbitrează meciul

Partida Ungaria U21 – România U21 va fi condusă de o brigadă de arbitri din Belgia. La centru se va afla Lawrence Visser, arbitru FIFA din 2017, anunţă frf.ro.

Acesta va arbitra în premieră România la nivel de reprezentativă. Cu fotbalul românesc a avut contact în iulie 2019, la meciul Astra – CFR Cluj 1-0, în primul tur preliminar din Champions League.

Visser va fi ajutat de asistenţii: Thibaud Nijssen şi Ruben Wyns. Cel de-al patrulea oficial este Espen Eskås din Norvegia.

Afla mai multe despre: ungaria u21românia u21 

viewscnt
Articole similare