Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul despre noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf. Cine este şeicul care conduce clubul, ce avere are şi ce jucători găseşte românul la Al Wasl

Totul despre noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf. Cine este şeicul care conduce clubul, ce avere are şi ce jucători găseşte românul la Al Wasl

Stranieri

Comentarii

Al Wasl a devenit cunoscută în Europa în 2011, atunci când l-a angajat ca antrenor pe Diego Armando Maradona. Dar, formaţia de pe Zabeel Stadium este una dintre echipele importante din Emiratele Arabe Unite.

În 2006-2007, Al Wasl cucerea ultimul titlu de campioană în Emirate, după o luptă la baionetă cu Al Wahda, fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf. A fost al 7-lea titlu din istoria clubului şi primul după 10 ani.

IFFHS a desemnat Al Wasl clubul secolului 20 în Emiratele Arabe Unite. La nivel internaţional, cea mai bună performanţă a clubului a fost un loc 3 la Cupa Campionilor Asiei şi un sfert de finală bifat în 1994. Doar Al Ain are mai multe trofee decât Al Wasl la nivel intern, noua formaţie a lui Reghecampf fiind mai titrată decât Al Ahli, Al Wahda sau Al Nasr. De 8 ori, Wasl a terminat ca vicecampioană, ultima dată în sezonul 2016-2017.

Va antrena unul dintre cei mai buni fotbalişti din zona Golfului

Laurenţiu Reghecampf preia o formaţie pe care argentinianul Rodolfo Arruabarena a lăsat-o din mers. Echipa nu şi-a revenit cu toate că are la dispoziţie un buget mare şi un lot foarte bun. Remarcaţii sunt indiscutabil cei trei brazilieni. Mijlocaşii Fabio Lima şi Vinicius Lima, dar şi atacantul Caio. Primul este un adevărat recordman, fiind considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din zona Golfului.

Are 87 goluri marcate în 111 de meciuri la Al Wasl şi este printre cei mai bine plătiţi fotbalişti din Asia. Al Wasl l-a adus şi pe fundaşul sud-coreean Ban Seok Oh de la Jeju United, iar în lot se mai găsesc câţiva fotbalişti ”de naţională” precum Ali Salmeen, Abdulrahman Ali sau Kamis Esmaeel.

Al Wasl joacă meciurile de pe teren propriu pe Zabeel Stadium, o arenă modernă cu 8400 de locuri

El este Şeicul de la Al Wasl. Este pasionat de cai şi este liderul poliţiei din Dubai

Şeicul Ahmed bin Rashid Al Maktoum este omul care o conduce pe Al Wasl, noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf. Născut la Dubai, acesta este al patrulea fiu al lui Rashid bin Saeed Al Maktoum al doilea om ca importanţă în stat, după Emir. Tatăl actualului conducător de la Al Wasl a fost la putere în Emirate vreme de 32 de ani.

Liderul lui Al Wasl mai are doi fraţi (Hamdan bin Rashid Al Maktoum şi Mohammed bin Rashid Al Maktoum) care deţin funcţii publice.

Din 1980, familia Şeicului a fost puternic implicată şi în curse de cai de rasă pură. În prezent el este lidrul Poliţiei şi Securităţii Publice din Dubai, iar familia sa este implicată printre altele la Noor Bank, una dintre cele mai influente bănci din zona Golfului. Bloomberg estima în 2016 că averea Şeicului Maktoum ajunge la 1.5 miliarde de dolari.

Afla mai multe despre: al wasllaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare