Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul până la fina. Gigi Becali l-a criticat dur pe MM pentru declaraţiile împotriva lui Firea, dar Dică n-a ştiut şi-a luat "foc": "Ne iau la mişto!"

Totul până la fina. Gigi Becali l-a criticat dur pe MM pentru declaraţiile împotriva lui Firea, dar Dică n-a ştiut şi-a luat "foc": "Ne iau la mişto!"

FCSB

Comentarii

Meciul de ieri de pe Arena Naţională dintre FCSB şi Astra s-a jucat pe-un gazon stricat, denivelat, iar MM Stoica a criticat-o pe Gabriela Firea pentru un eveniment dedicat copiilor din ultima săptămână. Cupa Centenarului a strâns la start 3.500 de copii, care au participat la un eveniment special organziat pentru aceştia.

"Arena Naţională a fost măcelărită de o competiţie gen Daciada. Aproape 30 de ani au trecut de la Revoluţie şi asistăm la o mare bătaie de joc. Înţeleg populismul unora, dar nu înţeleg de ce, pe un stadion unde noi plătim sume exorbitante, noi nu putem să jucăm în cele mai bune condiţii pentru că cineva vrea să-şi facă reclamă. Este inadmisibil aşa ceva! Hai să facem acţiuni, să fim votaţi. O ruşine!”, a spus MM. 
 
Patronul vicecampioanei, Gigi Becali, a reacţionat înaintea partidei cu Astra: “Foarte bine că a făcut o acţiune pentru copii. I-am zis lui MM că el n-are voie să spună nimic împotriva finei mele. Orice spui n-ai voie! Mi-a spus că a greşit şi că nu mai zice nimic. Foarte bine că o face electoral, şi eu o făceam. Eu altceva nu înţeleg... Şi o să rezolv eu, când o sun pe fina zilele astea. Ăsta e stadion de fotbal, nu să ţinem concerte pe el. Vrem concerte, să facem săli, ăsta e pentru fotbal”.
 
La finalul meciului, Dică nu ştia de declaraţiile patronului, care-l punea la colţ pe Stoica. "Gazonul? Aşa ceva este incredibil. Cineva ne ia la mişto cu gazonul ăsta! N-am văzut în viaţa mea aşa ceva. De ce am stat noi două luni şi am jucat pe alt stadion dacă n-au făcut nimic?! Nu-mi vine să cred... O să ne rugăm de ei să facă ceva până la meciul cu Dinamo", a comentat antrenorul de 38 de ani al FCSB.
 

Afla mai multe despre: arena nationalagigi becalimihai stoicanicolae dicagazongabi fireaprobleme 

viewscnt
Articole similare