Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul până la păr! "Te-ai tunde dacă CS U Craiova ar lua titlul în România?" Răspunsul lui Tiago Ferreira şi replica lui Mangia :)

Totul până la păr! "Te-ai tunde dacă CS U Craiova ar lua titlul în România?" Răspunsul lui Tiago Ferreira şi replica lui Mangia :)
Comentarii

Fundaşul portughez Tiago Ferreira a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu s-ar tunde dacă echipa sa, CSU Craiova, ar câştiga titlul de campioană.

Întrebat dacă este dispus să-şi tundă părul în cazul în care Craiova ar lua titlul, Ferreira a răspuns râzând: "Nu ştiu dacă m-aş tunde, cred că nu."

Însă antrenorul CSU Craiova, Denis Mangia, a adăugat că îl va tunde el în cazul în care formaţia olteană va deveni campioană. "Nu se tunde pentru că nu vrea soţia lui", a adăugat tehnicianul.



Despre campionat, Mangia a afirmat că echipa sa trebuie să se gândească să câştige fiecare meci în parte, nu să-şi facă socoteli de unde va lua un punct sau trei.

"Începe un nou campionat, scurt, cu numai zece meciuri. În opinia mea, cele două echipe din frunte au cele mai mari şanse la titlu, dar toate cele şase din play-off au şanse. Cine este mai bun din puncte de vedere fizic şi psihic are şansele cele mai mari la titlu. Faptul că o victorie aduce trei puncte poate schimba un pic atitudinea echipelor. Sunt două posibilităţi, să rişti un pic să iei cele trei puncte sau să nu rişti, ca să nu rişti să pierzi. Cred că ştiţi mentalitatea mea. Ştiu că anul trecut, multe meciuri din play-off s-au terminat la egalitate. O echipă care câştigă face diferenţa mai mare, pentru că victoriile cântăresc mai mult. Noi nu ne schimbăm ideea de joc, vom continua al fel. Vreau ca echipa mea să se gândească numai la fiecare meci care urmează, nu să se gândească la un egal aici sau la o victorie dincolo... Nu e bine dacă începem să lucrăm cu calculatorul. Univeristatea Craiova trebuie să se gândească numai la a da totul pentru a câştiga meciul de mâine, nu la altceva (n.r. - la event)", a declarat Mangia.

Antrenorul italian spune că jucătorii săi acuză o anumită stare de oboseală după meciurile pe care le-au disputat în acest sezon.

"Ieri, au fost jucători un pic obosiţi, dar e normal după două zile de la meci. Vom vedea azi care e starea lor şi vom lua o decizie pentru partida cu Astra. Am jucat în acest sezon 31 de meicuri, fără a lua în considerare amicalele, şi unii jucători au evoluat în multe dintre aceste întâlniri. Vom vedea cum se vor recupera. Trebuie să iau în considerare jucătorii care au jucat bine în ultima perioadă, dar şi starea de oboseală a lor. Voi alege cei mai buni jucători care pot evolua cu Astra. Singura dificultate avută a fost că până azi nu ne-am antrenat pe un teren natural, ci numai pe artificial, ceea ce nu e bine în opinia mea. Azi vom intra pe o suprafaţă cu iarbă naturală", a precizat el.

Formaţia CSU Craiova va întâlni, sâmbătă, de la ora 20.45, pe teren propriu, echipa Astra Giurgiu, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, în direct pe Telekom Sport 1.

 

Afla mai multe despre: tiago ferreiramangia,  

viewscnt
Articole similare