Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul pentru Barcelona! Neymar a refuzat o ofertă multimilionară de la PSG pentru că vrea să revină pe Camp Nou în vară

Totul pentru Barcelona! Neymar a refuzat o ofertă multimilionară de la PSG pentru că vrea să revină pe Camp Nou în vară

PSG

Comentarii

Neymar (28 de ani) e ferm în ideea sa de a se întoarce la FC Barcelona. Brazilianul a refuzat o sumă enormă pe care PSG i-a propus-o doar ca bonus pentru semnarea unui nou contract.

Neymar nu se opreşte şi face totul pentru a se întoarce la FC Barcelona, regretând mutarea pe care a făcut-o în vara lui 2017. În ciuda dorinţei brazilianului de a pleca, şefii lui PSG i-au făcut o ofertă-monstru. Mundo Deportivo scrie că PSG i-a oferit lui Neymar 100 de milioane de euro doar ca bonus dacă vrea să semneze un nou contract pe Parc des Princes, pe care acesta a refuzat-o. PSG vrea ca Neymar să semneze o nouă înţelegere valabilă până în 2025.

Neymar mai are contract cu PSG până în vara lui 2022, dar încă de vara trecută a forţat o revenire pe Camp Nou. Nereuşită pentru moment. Barcelona şi PSG se vor aşeza din nou la masa negocierilor când următoarea perioadă de transferuri se va deschide. Neymar câştigă 50 de milioane de euro anual la PSG, trupă controlată de Emirul Qatarului.

Fotbalistul e încă în Brazilia, ţara sa natală, unde a plecat după izbucnirea pandemiei de COVID-19 şi speră la o întoarcere pe Camp Nou. Barcelona e gata să facă o ofertă, dar PSG vrea 170 de milioane de euro în schimbul starului său, sumă care nu este accesibilă catalanilor pentru moment. Şefii grupării blaugrana pot oferi jucători la schimb în tranzacţia care să-l readucă pe Neymar lângă Leo Messi & Co.



Dacă cluburile nu vor ajunge la o înţelgere, Neymar ar putea merge la FIFA pentru ca forul interncontinental să stabilească preţul său de transfer.

Afla mai multe despre: neymarofertapsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare