Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul pentru Mbappe! PSG, cinci transferuri stelare pentru a-l convinge pe şeptarul de pe Parc des Princes să semneze un nou contract

Totul pentru Mbappe! PSG, cinci transferuri stelare pentru a-l convinge pe şeptarul de pe Parc des Princes să semneze un nou contract

PSG

Comentarii

PSG îşi face super echipă pentru sezonul viitor, totul în speranţa că îl va convinge pe Kylian Mbappe (22 de ani) să semneze un nou contract pe Parc des Princes.

În plină criză financiară generată de pandemia de COVID-19, PSG scoate bani din conturi pentru transferuri de jucători. Şefii clubului din Paris au dat startul unei campanii de achiziţii foarte inspirate, în încercare de a întări echipa pentru a câştiga Liga Campionilor şi pentru a-l convinge pe Mbappe să semneze prelungirea contractului.

Georginio Wijnaldum a fost deja prezentat oficial, urmează transferurile lui Hakimi - după ce PSG a bătut palma cu Inter -, Donnarumma şi Sergio Ramos. În afară de Achraf Hakimi, pentru care se vor plăti 80 de milioane de euro, PSG a reuşit toate celelalte transferuri fără costuri.

În plus, se pare că PSG are de gând să-l transfere şi pe Paul Pogba (28 de ani), fotbalistul lui Manchester United, care mai are contract până în 2022 pe Old Trafford.

Mişcările pe care le face PSG sunt gândite în aşa fel încât să creeze o echipă competitivă cu care clubul francez să câştige Liga Campionilor şi să-l convingă pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract. Înţelegerea dintre starul francez şi clubul din capitala Franţei expiră în vara lui 2022 şi, până acum, acesta nu a semnat alt contract.

Afla mai multe despre: psgtransferuridonnarummaramoshakimiwijnaldumpogba 

viewscnt
Articole similare