Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul pentru Mbappe! PSG lucrează în secret la un transfer-bombă pe Parc des Princes: ce fotbalist e aşteptat la Paris

Totul pentru Mbappe! PSG lucrează în secret la un transfer-bombă pe Parc des Princes: ce fotbalist e aşteptat la Paris

PSG

Comentarii

PSG are un plan prin care să-l convingă pe Kylian Mbappe (22 de ani) să semneze un nou contract, actualul expirând în 2022. Şeicii de pe Parc des Princes au un "as" în mânecă.

Asul din mâneca celor de la PSG se numeşte Paul Pogba (27 de ani), campion mondial cu naţionala Franţei în 2018, alături de Kylian Mbappe. Mijlocaşul e pe picior de plecare de la Manchester United, conform unui anunţ făcut de Mino Raiola, agentul său, iar nababii din capitala Franţei se gândesc să încerce un transfer.

Le10Sport scrie despre planul şefilor de la PSG, care prin aducerea lui Pogba încearcă să-l facă fericit pe Mbappe, aducându-i cât mai mulţi colegi din naţionala Franţei pe Parc des Princes. Totul pentru a-l convinge pe "wonderkid-ul" cumpărat de la AS Monaco - pe care mulţi îl consideră urmaşul lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo -, să semneze un nou contract.

Actuala înţelegere dintre Mbappe şi PSG expiră în 2022, iar contractul lui Pogba cu Manchester United se termină în vara lui 2021. Cei doi sunt prieteni, iar Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, vrea să profite de asta şi să obţină semnăturile celor doi: transferul lui Pogba şi prelungirea lui Mbappe.



Mino Raiola, agentul lui Paul Pogba, a spus, zilele trecute, conform Tuttosport: "Pot să dezvăluit că perioada lui Paul Pobga la Manchester United s-a terminat!".

Afla mai multe despre: paul pogbapsgtransferkylian mbappe 

viewscnt
Articole similare