Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul pentru Messi! Cluburile importante din Spania, gata să o ajute pe Barcelona să-şi păstreze starul

Totul pentru Messi! Cluburile importante din Spania, gata să o ajute pe Barcelona să-şi păstreze starul

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) e fără contract în prezent, după ce înţelegerea cu Barcelona a expirat pe 30 iunie, iar clubul catalan are dificultăţi să înregistreze noua înţelegere cu starul argentinian, deşi părţile au bătut palma de mult timp. Barcelona trebuie să elibereze bugetul de salarii şi se pare că alte cluburi din LaLiga sunt dispuse să ajute la păstrarea lui Messi.

Totul pentru Messi! Cluburile din Spania, gata să o ajute pe Barcelona să-şi păstreze starul

Păstrarea lui Messi pe Camp Nou e targetul principal pentru Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, în această vară. Conducătorul clubului şi cel mai important fotbalist au bătut palma de mai multă vreme în ceea ce priveşte o nouă înţelegere până în 2023, însă cei din birourile de pe Camp Nou întâmpină dificultăţi să înregistreze contractul la ligă.

Însă, Barcelona ar putea fi ajutată de cluburile importante din LaLiga să-l păstreze pe Messi. Potrivit El Transistor, câţiva preşedinţi de la cluburi importante din campionatul spaniol sunt gata să contribuie cu bani ca să o ajute pe Barcelona să înregistreze contractul lui Messi. Sursa citată scrie că oficialii echipelor din Spania consideră importantă rămânerea lui Messi în LaLiga pentru a păstra valoarea campionatului.

Pentru prima dată după 16 ani, Messi nu mai e, oficial, jucătorul Barcelonei. Contractul starului argentinian a expirat pe 30 iunie 2021.

Afla mai multe despre: leo messibarcelonacontractcluburilaliga 

viewscnt
Articole similare