Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul pentru promovare! U Cluj a transferat din Liga 1. Fotbalistul adus pentru cele mai importante meciuri ale sezonului

Totul pentru promovare! U Cluj a transferat din Liga 1. Fotbalistul adus pentru cele mai importante meciuri ale sezonului

U Cluj

Comentarii

FC Universitatea Cluj a făcut prima mutare din această pauză competiţională şi l-a transferat pe Ntonalnto Atska de la Politehnica Iaşi, a anunţat clubul din liga secundă.

Fotbalistul albanez cu cetăţenie greacă joacă pe poziţia de mijlocaş defensiv, însă poate fi utilizat şi într-o zonă mai ofensivă. În vârstă de 23 de ani, Ntonalnto Atska a făcut primii paşi în fotbal la echipa greacă AO Simantron, după care a trecut la Ethnikos Filippiadas.

În vara anului 2017, noul jucător al Universităţii a avut primul contact cu fotbalul profesionist, prin transferul la AE Karaiskakis, echipă din al doilea eşalon fotbalistic grec. El a schimbat după un an ţara şi a ajuns la KF Luftëtari, în Albania. Pentru „bluzinjtë”, Ntonalnto a bifat 41 de apariţii în campionatul intern pe parcursul a două sezoane. A înscris un gol şi a contribuit decisiv la alte două reuşite. În stagiunea 2018-2019, acesta a debutat şi în competiţiile europene, în remiza de pe teren propriu a albanezilor, 3-3 cu Entspils, meci din primul tur din preliminariile Europa League.

Înaintea startului actualei ediţii de campionat, Ntonalnto Atska a făcut un pas în cariera sa şi a ajuns în România, la Politehnica Iaşi. A strâns opt prezenţe în Liga 1 pentru alb-albaştri.

Afla mai multe despre: ntonalnto atskapoli iasiu cluj 

viewscnt
Articole similare