Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic, acord pentru un fotbalist din Premier League

Totul pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic, acord pentru un fotbalist din Premier League
Comentarii

Potrivit presei din Anglia, PAOK Salonic şi Chelsea vor ajunge la un acord pentru transferul fundaşului Baba Rahman.

Chelsea îşi planifică deja stagiunea viitoare, iar Thomas Tuchel a reuşit deja să le prelungească înţelegerile lui Thiago Silva şi Olivier Giroud. Nu mai puţin de 14 fotbalişti care au fost împrumutaţi ar urma fie să fie vânduţi, fie să fie din nou cedaţi la alte cluburi.

Printre ei şi Baba Rahman, fotbalist care a evoluat stagiunea trecută la PAOK Salonic. Formaţia preluată de Răzvan Lucescu a fost mulţumită de serviciile jucătorului în vârstă de 26 de ani.

Elenii scriu că PAOK vrea să-l cumpere definitiv pe fundaşul stânga, dar că singura problemă reală este salariul destul de mare al jucătorului cedat de Chelsea în Grecia. 17 de meciuri a bifat Rahman la PAOK în sezonul trecut, el reuşind să şi marcheze un gol. Dacă nu va reuşi să-l achiziţioneze definitiv, PAOK ar vrea să-l împrumute pe Abdul Baba Rahman pentru încă un sezon. 

Răzvan Lucescu a fost prezentat deja oficial la PAOK

Antrenorul român s-a întors la echipa sa de suflet din Grecia, după ce în 2019 a cucerit un titlu istoric, după o pauză de 34 de ani la PAOK.

”Sunt foarte fericit şi emoţionat deşi pentru mine este ca şi când nu aş fi plecat de aici. Avem trei opţiuni. Să ne întoarcem în trecut şi să vorbim despre această poveste despre care am mai vorbit de câteva ori. Altă opţiune este să vorbim despre viitor, să vedem ce vom face împreună ca să câştigăm titlul. A treia variantă este că nu pot pleca pentru că am o clauză de reziliere de şapte milioane de euro. Nu pot pleca şi nici nu vreau să plec”, a declarat Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: răzvan lucescuchelseababa rahman 

viewscnt
Articole similare