Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul prinde contur. Adio, PSG! Ziarele din Spania scriu despre cel mai mare transfer din istoria fotbalului mondial

Totul prinde contur. Adio, PSG! Ziarele din Spania scriu despre cel mai mare transfer din istoria fotbalului mondial
Comentarii

Deşi preşedintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că este imposibil ca Neymar să plece în vară, oferta de 400 de milioane de euro a madrilenilor îi va deschide porţile brazilianului către campioana Europei.

Cotidianul As notează că, în urmă cu câteva săptămâni, preşedintele Realului, Florentino Perez, s-a întâlnit la Paris cu tatăl lui Neymar şi cu doi avocaţi pentru a discuta trecerea jucătorului sub comanda lui Zidane.

La 7 decembrie, după ce Cristiano Ronaldo a primit Balonul de Aur, Perez a declarat că Neymar ar avea mai multe posibilităţi de a deveni cel mai bun jucător din lume dacă ar fi la Real.

"Madrid este un club care îi oferă ce-i trebuie unui mare jucător", a precizat Perez.

Neymar s-a operat săptămâna trecută în Brazilia, după o accidentare suferită în Ligue 1. Din acest motiv, brazilianul nu a jucat în returul PSG - Real, scor 1-2, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Neymar a ajuns la Paris vara trecută, după ce PSG le-a plătit celor de la FC Barcelona suma record de 222 de milioane de euro, reprezenântând clauza de reziliere a brazilianului.

Afla mai multe despre: neymarpsgparisflorentino perezreal madridligue 1liga campioniloruefachampions league 

viewscnt
Articole similare