Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trabzonspor a făcut o ofertă pentru Nicolae Stanciu în valoare de 2 milioane de euro celor de la Slavia Praga

Trabzonspor a făcut o ofertă pentru Nicolae Stanciu în valoare de 2 milioane de euro celor de la Slavia Praga

Fotbal

Comentarii

Stanciu a fost achiziţionat de Slavia pentru suma de 3.75 milioane de euro. În momentul de faţă, jucătorul român valorează 4.5 milioane de euro.

Nicolae Stanciu a intrat în vederea mai multor cluburi din Turcia, printre care şi Trabzonspor. Ocupanta locului 5 din campionatul Turciei a şi făcut o ofertă concretă pe adresa clubului Slavia Praga pentru transferul jucătorului român. Trabzon oferă 2 milioane de euro pentru Stanciu. Formaţia turcă s-a interesat şi de aducerea unui alt jucător român, este vorba de Alexandru Maxim.

"Trabzonspor a făcut o ofertă pentru Stanciu: i-a propus Slaviei Praga aproximativ două milioane de euro pentru românul în vârstă de 27 de ani, care mai are contract până în 2023.", este articolul apărut în presa din Turcia.

Stanciu a fost achiziţionat de Slavia pentru suma de 3.75 milioane de euro. În momentul de faţă, jucătorul român valorează 4.5 milioane de euro, conform transfermarkt.com. 8 milioane de euro a fost valoarea cea mai ridicată pe care fostul jucător al celor de la FCSB a avut-o. Se întâmpla în 2015 când acesta a plecat din Liga 1 la Anderlecht. 4 goluri şi 4 pase decisive are Stanciu în actuala stagiune de campionat.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare