Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare! A plecat de la Barcelona şi a semnat cu Real Madrid până în 2024! Anunţ oficial

Trădare! A plecat de la Barcelona şi a semnat cu Real Madrid până în 2024! Anunţ oficial

FC Barcelona

Comentarii

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, i-a dat o adevărată lovitură Barcelonei şi noului său preşedinte, Joan Laporta, un vechi rival al omului care conduce destinele clubului de pe "Santiago Bernabeu". Realul a prezentat oficial transferul unuia dintre cei mai talentaţi jucători din academia La Masia, Juame Jardi (19 ani).

Ce lovitură! A plecat de la Barcelona şi a semnat cu Real Madrid! Anunţ oficial

Real Madrid a pus mâna pe o "perlă" din academia Barcelonei. Juame Jardi a ajuns liber de contract la Real Madrid, la echipa a doua a clubului, unde va fi pregătit de legenda blanco, Raul. Florentino Perez a reuşit să-l transfere gratis pe Jardi după ce acestuia i-a expirat contractul cu Barcelona, anunţă Diario Gol. Jaume Jardi e o dorinţă mai veche a Realului, care în trecut l-a "scăpat" şi acest ajuns la Barca.

La Barcelona, Jaume Jardi îşi pierduse din proeminenţă şi nu mai era un jucător indispensabil, tocmai din cauza situaţiei contractuale. Cu toate acestea, atacantul a reuşit să marcheze nouă goluri pentru echipa Juvenil A a Barcelonei. La Real, acesta va avea şansa să joace mai mult pentru că de la echipa Castilla a formaţiei blanco a plecat Hugo Duro.

Adus de la Reus, Jaume Jardi a jucat la toate grupele de vârstă ale Barcelonei, până la U19, şi apoi a făcut pasul către echipa a doua a Realului. Atacantul a semnat cu Real Madrid până în 2024 şi poate fi o soluţie viabilă pentru viitorul clubului de pe "Santiago Bernabeu".

Afla mai multe despre: barcelonajaume jarditransferreal madridoficial 

viewscnt
Articole similare