Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare în Londra! Un "greu" din vestiarul lui Chelsea se pregăteşte să semneze cu rivala Arsenal

Trădare în Londra! Un "greu" din vestiarul lui Chelsea se pregăteşte să semneze cu rivala Arsenal

Chelsea

Comentarii

Willian (32 de ani) ar putea să "trădeze" şi să plece de la Chelsea la o rivală din Londra, Arsenal. Brazilianul se află la finalul contractului cu formaţia de pe Stamford Bridge.

Lansat în fotbalul mare de Mircea Lucescu (74 de ani), noul antrenor al lui Dinamo Kiev, Willian se apropie de finalul aventurii sale la Chelsea. Fotbalistul brazilian e în ultima lună de contract cu "albaştrii" şi deşi a fost un jucător important, noua politică impusă de club şi de antrenorul Frank Lampard, de întinerire a lotului, îi vine de hac.

Doar că Willian nu va sta mult timp fără echipă. Ajuns la o vârstă înaintată, Willian a cerut un contract pe minimum doi ani pentru a continua la Chelsea, dar şefii de pe Stamford Bridge n-au fost de acord şi i-au oferit brazilianului un contract pe un an. Astfel, Willian a început să-şi caute echipă, prin agenţii săi, iar Daily Express anunţ că acesta e aproape să semneze cu Arsenal, rivala lui Chelsea din Londra.

Sursa citată notează faptul că în birourile "tunarilor" se lucrează intens pentru a-l convinge pe Willian să accepte o mutare pe Emirates Stadium. Interesul lui Arsenal pentru Willian e unul destul de bizar, având în vedere faptul că şi Mikel Arteta, antrenorul de pe Emirates, încearcă să promoveze mai mulţi jucători tineri.



La Chelsea din 2013, brazilianul Willians a strâns 339 de goluri, 63 de goluri şi 62 de pase de gol pentru echipa de Stamford Bridge, cu care a câştigat două titluri de campion, o Cupă a Angliei, o Cupă a Ligii Angliei şi un trofeu Europa League.

Afla mai multe despre: willianchelseatransferarsenal 

viewscnt
Articole similare